Etanoiden limavoiteen ominaisuudet ja hyödyt

Etanoiden lima on yksi yleisimmin käytetyistä ainesosista kauneudenhoitoalalla, koska sillä on monenlaisia iho- ja terveyshyötyjä. Tätä kosteuttavaa ainetta käytetään mustapäiden, ihovirheiden ja arpien hoitoon, ryppyjen vähentämiseen ja juonteiden ehkäisyyn. 

Etanoiden lima tai etanoiden limauute on ikivanha luonnollinen menetelmä, jota käytetään ihon paranemisen edistämiseen ja muihin käyttötarkoituksiin. Se löydettiin 1800-luvun Ranskassa, ja siitä tuli hyvin suosittu. On syytä huomauttaa, että etanoiden liman hyötyjä koskeva tutkimus on peräisin jo 1700-luvulta, mutta vasta vuonna 1953 vahvistettiin sen ominaisuudet yskää ja kroonista keuhkoputkentulehdusta vastaan. Jonkin aikaa myöhemmin, vuonna 1980, sen kosmeettiset ominaisuudet havaittiin.

Etananlimavoiteiden edut

Etanoiden liman ominaisuudet ja hyödyt ovat tehneet tästä aineesta kosmetiikkatuotteen, jota käytetään laajalti naisten kauneudenhoitoon ja kosmetiikkaan. Kaikki johtuu sen korkean kollageeni- ja elastiinipitoisuuden, vitamiinien, glykolihapon ja allantoiinin ansiosta. Seuraavaksi joitakin ominaisuuksia, jotka ovat tehneet näistä voiteista niin kuuluisia.

Parhaat etanalimavoide merkit.

  • Etanavoide on erittäin tehokas kosteuttaja. Sen vesipitoisuus voi olla jopa 98 %. Siksi se sopii täydellisesti kuivan ja herkän ihon hoitoon, niille jotka haluaa palauttaa elinvoimaisuuden ihollensa.
  • Sillä on anti-ageing-ominaisuuksia. Etanalimavoide sisältää kollageenia ja elastiinia, jotka vähentävät ryppyjä ja juonteita. Sillä on myös antioksidanttinen vaikutus, joka suojaa soluja.
  • Se auttaa poistamaan aknea ja mustapäitä. Se myös poistaa ihon virheitä, vähentää arpia ja puhdistaa ihoa tehokkaasti. 
  • Etanoiden lima on yksi parhaista luonnollisista kuorintatuotteista. Se kuorii ihoa, poistaa kuolleet solut ja epäpuhtaudet ja edistää solujen uudistumista. 
  • Lopuksi tämä voide auttaa myös vähentämään raskausarpia
Etanan limavoiteiden hyödyt ihonhoidossa

Kuten näet, etanoiden lima tarjoaa monia tärkeitä ihonhoito- ja terveyshyötyjä ilman sivuvaikutusten riskiä, sillä se on täysin luonnollinen tuote. Se on tehokas, hyödyllinen ja auttaa sinua ruskettumaan. 

Parhaat etanalima voiteet

Jos haluat nauttia etanoiden liman eduista, voit kokeilla Bentonin, Yeouthin, Babarian tai Mizonin kaltaisten tuotemerkkien valmistamia voiteita. Löydät samankaltaisia etanoiden limaa ja hyaluronihappoa sisältäviä tuotteita myös muista terveys- ja kauneusalan verkkokaupoista, jotka ovat paljon halvempia ja yhtä tehokkaita.