Maailman 4 parasta hajuvesisuunnittelijaa

Hyvin pukeutumisen glamour, catwalkin muotisuunnittelu ja hyvän hajuveden aromi. Nämä inspiraatiot ovat olleet motivaationa suurille suunnittelijoille, jotka ovat saavuttaneet menestystä ja joista on tullut tyylin ja tyylikkyyden maailmanlaajuisia ikoneita tuotemerkkiensä kautta.

Hajuvesimaailmassa on kuuluisia hajuvesisuunnittelijoita, jotka ovat erottuneet edukseen hienojen tuoksujensa ansiosta. Tässä artikkelissa haluamme jakaa kanssasi otteen kuuden parhaan hajuvesisuunnittelijan elämästä ja menestyksestä.

Opit myös kaiken siitä, miten he ovat luoneet parhaat merkkiparfyymit, joista on tullut taide- ja showbisneksen suurten julkkisten lempituotteet. 

Coco Chanel 

Aluksi hän omistautui muotisuunnittelijan uralleen ja myöhemmin astui hajuvesimarkkinoille luomalla brändinsä mukaan nimetyn Chanel Nº5, -tuoksun, jonka kukkaistuoksu oli inspiroitunut naiseuteen. 

Alussa tämä klassinen hajuvesi oli hänen henkilökohtaiseen käyttöönsä tarkoitettu tuoksu, kunnes hän päätti kaupallistaa sen, ja siitä tuli yksi maailman suosituimmista hajuvesistä. Pariisissa sijaitseva Chanel-yhtiö on perustamisestaan vuonna 1910 lähtien tullut tunnetuksi ei vain vaatteiden ja hajuvesien, myös naisten käsilaukkujen ja kosmetiikan tuotemerkkinä. 

Kerromme, mitkä ovat maailman parhaat ja tärkeimmät hajuvesimerkit.

Giorgio Armani 

Giorgio on yksi maailman tunnetuimmista italialaisista hajuvesisuunnittelijoista. Hänen viettelevät maskuliiniset tuoksunsa ovat epäilemättä halutuimpien listalla. Yksi niistä on hänen Acqua di Gio eau de parfum, jossa yhdistyvät meren ja puun raikas tuoksu. Hänen vaatemallinsa ovat myös kiertäneet maailman suurimpia catwalkeja.

Calvin Klein 

Tämä suunnittelija perusti yrityksensä New Yorkissa vuonna 1968. Hänen suunnittelemansa vaatteet ja tuoksut kiehtovat sekä miehiä että naisia. Vuosien varrella hän on saavuttanut miljoonien ihmisten arvostuksen ja tunnustuksen, niin että monet julkkikset käyttävät hänen vaatteitaan ja tuoksujaan. 

Kleinin hajuvesistä puhuminen on synonyymi miesten ja naisten aistillisuuden korottamiselle. Sen yli 150 hajuveden joukosta Eternity ja CK One erottuvat edukseen. Tämä on todella yksi menestyneimmistä tuotemerkeistä.

Christian Dior on yksi maailman tunnetuimmista hajuvesisuunnittelijoista.

Christian Dior

Christian Diorista puhuminen edellyttää puhumista yli puolesta vuosisadasta muotia ja eleganssia. Tämä ranskalainen hajuvesisuunnittelija oli hänen nimeään kantavan muotitalon perustaja. 

Hänen menestyksensä inspiraation lähteenä olivat hänen perheensä Granvillessä sijaitsevan kotitalon kukkapuutarha ja Pariisin glamour, jota hänen kotiseudullaan lomailevat tyylikkäät naiset edustivat. 

Hänen suunnittelemansa tuotteet vaihtelevat hienosta puvusta hienoon hajuveteen. Dior on todella synonyymi erottuvuudelle ja glamourille. Sen hajuvesivalikoimassa on yli 200 tuoksua, jotka ovat kiehtoneet kaikkia makuja. Niiden tuoksut inspiroivat kauneutta ja tuovat mieleen raikkauden ja modernismin. Heidän mallistonsa kohokohtia ovat Joy, Fahrenheit, J´Adore ja Homme.

Tämä on  4 maailman parhaan hajuvesisuunnittelijan luettelo. Tosin on myös olemassa myös muita, Hugo Bossin kaltaisia, jotka ovat tehneet historiaa tuotemerkeillään.