Top 10 keväistä hajuvettä joihin rakastut aivan varmasti

Kevät on nurkan takana ja mikä voisi olla parempaa kuin juhlia sitä hyvällä hajuvedellä joka on soinnussa kevään raikkauden ja alkavan vihertämisen kanssa. DIVAINissa esitämme sinulle meidän tämän kevään TOP hajuvedet. Ihanteellisia lahjaksi tai itsesi hemmottelemiseksi. Tutustu kaikkiin! 

DIVAIN-073, samanlainen kuin Coco Mademoiselle by Chanel

Tunne itsesi satuprinsessaks tällä tyylikkäille naisille suunnatulla hajuvedellä. DIVAIN-073, joka on samanlainen kuin Coco Mademoiselleby Chanel, on puhdasta raikkautta ja iloa, joka erottuu vastustamattomien tuoksunuottien yhdistelmällä, joka herättää kaikki aistisi. Bergamotin, appelsiinin ja greipin hedelmäinen latvatuoksu tuoksu antaa tilaa ruusun ja jasmiinin aistilliselle sydäntuoksulle. Lopuksi myskistä, patchoulista ja vaniljasta koostuva pohjatuoksu korostaa sen tyyliä entisestään. 

DIVAIN-228, samanlainen kuin Aventus de Creed

Tämä Must Have tekee meidät hulluiksi! DIVAIN-228, on Creedin Aventuksen tavalla yksi maailman myydyimmistä miesten hajuvesistä, eikä ihme! Tässä hajuvedessä on erilainen ja hyvin epätavallinen tuoksu. Provokatiivinen, optimistinen ja ainutlaatuinen. Se alkaa herkullisen hedelmäisellä talvatuoksulla, joka sulautuu marokkolaisen ruusun ja jasmiinin sydäntuoksuun, joka väistyy lämpimälle pohjatuoksulle, joka valloittaa sinut varmasti. Täydellinen mihin tahansa tilaisuuteen!

DIVAIN-736, samanlainen kuin Musk of Flowers by Mancera

Toinen ihanteellinen hajuvesi tälle keväälle on DIVAIN-736, joka muistuttaa Manceran  Musk of Flowers hajuvettä. Intensiivinen ja tyylikäs kukkacocktail, jossa on gourmand-vaikutelma ja joka pysyy raikkaana koko päivän. Siinä yhdistyvät hedelmäiset ja kukkaiset tuoksut, joiden taustalla on myskiä ja santelipuuta, jotka vievät sinut unenomaiseen paratiisiin.

Miesten keväisiä hajuvesia ainutlaatuiseen hintaan

DIVAIN-222, samanlainen kuin Sauvage by Dior

Kevään raikkaus seuraa sinua DIVAIN-222:lla, joka on samanlainen kuin Sauvage by Dior. Maskuliininen tuoksu, joka on saanut inspiraationsa avoimista tiloista. Bergamotti, pippuri, laventeli, vetiveri ja setri ovat vain osa sen hienon koostumuksen vastustamattomista ainesosista. Jos olet luonnonystävä ja haluat panostaa hyvään hajuveteen, älä epäröi kokeilla sitä.  

DIVAIN-917, samanlainen kuin Good Girl Gone Bad by Kilian

Kun olen paha tyttö, olen parempi! Tämä on kaikkein rohkeimman Black Edition -tuoksumme määritelmä: DIVAIN-917, joka on samanlainen kuin Good Girl Gone Bad by Kilian. Keväinen tuoksu, joka saa sinut nauttimaan unohtumattomasta kävelystä puutarhassa joka on täynnä valkoisia kukkia, kuten tuberoosi, jasmiini ja narsissi. Yhtä suloinen kuin aistillinen. Riippuvuus josta et halua päästää irti.

DIVAIN-061 naisten hajuvesi

Yksinkertaisuus on avain tyylikkyyteen, ja DIVAIN-061 on siitä todiste. Tämä naisten hajuvesi on kunnianosoitus kukkaiselle tuoksuperheelle. Sen korianterin, kassian, bergamotin ja orvokinlehtien päällimmäiset tuoksut sekoittuvat pionin, jasmiinin, gardenian ja ruusun keväiseen sydäntuoksuun. Pohjatuoksussa hyvin hienovarainen iiriksen, setrin ja myskin tuoksunuotit on vastuussa siitä, että tämä hellyyden ja naisellisuuden cocktail saa viimeisen silauksen. Tuoksu, jonka avulla erotut muista ja olet kaikkien katseiden keskipiste.

Ydyylisiä naisten hajuvesiä keväälle

HDIVAIN-601, samanlainen kuin Idôle by Lancôme

Kevät on täydessä vauhdissa DIVAIN-601:lla, joka muistuttaa Lancômen Idôle  hajuvettä.  Nuori, raikas ja täynnä energiaa, tämä hajuvesi on luotu itsevarmoille naisille, jotka ovat valmiita valloittamaan maailman. Räjähdysmäinen määrä kukkaisia ja eksoottisia sävyjä, kuten turkkilainen ruusu, mairuusu ja intialainen jasmiini, ovat tämän voimakkaan tuoksun tähtiä, joka valloittaa sydämesi ja tekee siitä vastustamattoman!

DIVAIN-251

Toinen miesten kevät tuoksu, jonka haluat omaksesi heti kun haistat sen, on DIVAIN-251. Anna itsesi mennä tämän maskuliinisen tuoksun mukana täysin erilaisen tuoksukokemukseen. Sen puumaisen tuoksun avulla et jää huomiotta. Se koostuu yksinkertaisesta bergamotin, kookoksen ja tonkapavun tuoksunuoteista ja tuo esiin rohkeimman puolesi.

DIVAIN-572, samanlainen kuin Bloom by Gucci

DIVAIN-572, samanlainen kuin Bloom by Gucci, on kuin matka luonnon halki, joka on täynnä odottamattomia yllätyksiä. Valkoisten kukkien kimppu, kuten jasmiini, joka antaa raikkaan ja puhtaan tuoksun ja tekee siitä täydellisesti sopivan jokapäiväiseen käyttöön. Se kääriytyy makeaan, puumaiseen pohjaan, jossa on piscualaa, liljanjuurta, santelipuuta ja vaniljaa. 

Discovery Set Floral

Lopuksi kutsumme sinut tutustumaan kevääseen Discovery Set floral:in avulla. Pakkaus koostuu kahdeksasta 15 ml:n hajuvedestä, jotka korostavat tämän kysytyn tuoksuperheen ominaisuuksia. Vastustamattomia houkutuksia, jotka ovat ihanteellisia lahjaksi tai hemmottelemaan itseäsi!

Nyt kun tunnet kevään TOP-parfyymit, älä odota enää ja tilaa suosikkisi ainutlaatuiseen hintaan. Tutustu tämän kauden raikkauteen ja iloon DIVAINin kanssa, odotamme sinua!