Parhaat miesten hajuvedet asiantuntijoiden mukaan

Uskokaa tai älkää, mutta hajuveden luomisen takana on paljon tutkimusaikaa ja tieteellisiä prosesseja. Tämä johtuu tuoksuperheiden suuresta määrästä ja siitä, miten ne vaikuttavat kunkin ihmisen eri ihotyyppeihin.

Alla on 7 parasta miesten hajuvettä asiantuntijoiden mukaan. Tutustu niihin ja hyppää mukaan trendeihin!

Boss Bottled by Hugo Boss

Yksi parhaista miesten tuoksujen valmistajista on Hugo Boss. Tämän todiste on t vuonna 1998 lanseerattu tuoksu, joka erottuu edukseen lähinnä puumaisilla sävyillään.

Asiantuntijat suosittelevat Boss Bottled by Hugo Boss-tuoksun (DIVAIN-023) käyttämistä tyylikkäisiin tilaisuuksiin, joissa muodollinen pukeutuminen on vaatimuksena. Jotkut muotialan ammattilaiset käyttävät tätä eau de parfumia muodollisempiin ja rennompiin tyyleihin, joissa tyylikkyys on ristiriidassa yksinkertaisuuden kanssa.

 

The One by Dolce & Gabanna

Toisin kuin samanniminen eau de toilette, tämän tuoksun kestävyys on yksi parhaista, joten se on ihanteellinen illanviettoon. Sen läsnäolo on niin voimakas, että se pystyy kumoamaan savukkeiden pahan hajun vaatteissasi.

The One by Dolce & Gabanna (DIVAIN-006) on joidenkin mielestä yksi merkin mestarituoksuista, se tarjoaa karismaa ja eleganssia. Useiden asiantuntijoiden mielestä tämä miesten tuoksu on tasoltaan verrattavissa Jean Paul Gaultierin, yksi historian parhaista hajuvesien valmistajista, lanseeraamiin tuoksuihin. 

Parhaat hajuvedet miehille asiantuntijoiden mukaan täynnä aistillisuutta

Acqua di Gio by Giorgio Armani

Armani on toinen brändi, joka on kuuluisa tuoksujensa laadun ansiosta. 

Acqua di Gio by Giorgio Armani erottuu siksi, että siinä on sitrushedelmien, kuten appelsiinin, sitruunan tai mandariinin, sävyjä. Voit käyttää tätä eau de toilettea (eau de cologne) eri tilanteissa, esimerkiksi juhlissa tai treffeillä kumppanisi kanssa.

Eternity for Men by Calvin Klein

Calvin Klein on tunnettu korkealaatuisten hajuvesien valmistajana. Tuoksu, joka erottaa heidän luomuksensa, on suunniteltu saamaan sinut tuntemaan itsesi nuoreksi, ja se on ihanteellinen nuoremman sukupolven energisille ihmisille.

Calvin tunnetaan myös klassisista hajuvesistä, kuten Eternity for Men (DIVAIN-207),. Se eroaa muista tuoksuista, koska siinä on kukkainen tuoksu, jota kutsutaan "uudeksi raikkaudeksi". Eternityn maine on ollut niin suuri, että vuodesta 1989 lähtien se on vieläkin esillä kaikkien miesten hyllyillä.

Luettelo parhaista miesten tuoksuista asiantuntijoiden mukaan, niistä jotka määrittelevät trendejä

Sauvage by Christian Dior

Toinen muotitalo, joka on tunnettu tuoksujensa ansiosta, on Christian Dior, joka tarjoaa laajan valikoiman hajuvesiä. Muihin tuoksuihin verrattuna Diorin tuoksuilla on vahvempi pito, mikä mahdollistaa tehokkaamman kiinnittymisen ihotyypistä riippumatta.

Asiantuntijoiden mukaan Sauvage by Christian Dior (DIVAIN-222) erottuu tuoksuna, jolla on villi, moderni, rohkea ja melko tyylikäs tyyli, mutta joka sopii myös klassiselle miehelle.  

DIVAIN-010

DIVAIN-010 on inspiroitunut miehistä, jotka työskentelevät ja pyrkivät saavuttamaan tavoitteensa, se on oodi miehekkäälle, modernille miehelle. Tämän tuoksun tuoksu antaa sinulle kaiken tarvitsemasi miehisyyden. Se on epäilemättä yksi naisten suosikeista.

Jotkut muotiasiantuntijat suosittelevat DIVAIN-010:n käyttämistä jokapäiväiseen pukeutumiseen, sillä se lisää maskuliinisuuttasi ja korostaa tyyliäsi. Toinen hyvä syy käyttää sitä usein on se, että sen tuoksu sopii kaikenlaisiin vaatteisiin.

Polo Blue Gold by Ralph Lauren

Tämä modernille miehelle tehty hajuvesi on yksi parhaista valinnoista niille, jotka nauttivat urheilusta ja fyysisen aktiivisuuden tuomasta maskuliinisuudesta. Kaiken takana on talon kokemus, jossa eleganssi, moderni hienostuneisuus ja rento kosketus yhdistyvät.

Polo Blue Gold by Ralph Lauren (DIVAIN-202) yhdistää täydellisesti sen aromit ja saa aikaan hyvän kiinnittymisen ja kestävyyden iholla ja vaatteissa.