DIVAIN | Equivalence Perfumes

45% OFF ON ALL PERFUMES!

Your cart
Your cart is empty

Oops...You have no items in your bag.Let us help!

Upptäck de bästa parfymerna som innehåller feromoner för att attrahera en partner

6 parfymer som innehåller feromoner

Det finns en mängd parfymer på marknaden som lovar att öka sexlusten med hjälp av feromoner… Hur står det till med det här? Vetenskapen har trots allt redan bevisat att dessa mänskliga kemiska ämnen som även de flesta djur och vissa växter också avger, faktiskt spelar en viktig roll för att attrahera sexuellt.

Vad är feromonparfymer och hur fungerar dem?

Mänskliga feromoner är kemiska substanser som frigörs av vår hud och som aktiverar magin av förförelse och sexuell lust hos både män och kvinnor. De finns naturligt i vår kropp, fångas upp av vomem mellan näsan och munnen som bidrar till att göra oss attraktiva för andra.

De uppfattas genom luktsinnet och är mycket effektiva, vilket är anledningen till att de har blivit en miljonindustri för många parfymtillverkare och lanseras allt oftare.

Om du vill framhäva din mest förföriska och vågade sida kan du ta del av listan som vi har ställt samman för både kvinnor och män med de bästa parfymerna som innehåller feromoner.

Damparfymer med feromnoer du måste ha

De bästa damparfymerna som innehåller feromoner

Opium från Yves Saint Laurent

Den här potenta parfymen från 70-talet nylanserades under 2009, starkare och mer förförisk än någonsin, med nyanser av balsam och blommiga, söta, varma inslag.

Blandningen av bergamott, mandarin, liljekonvalj, jasmin, myrra och nejlika i parfymens är en riktigt sensuell och explosiv cocktail. Du kommer att älska doften på din hud!

Rush från Gucci

Damparfymen Rush släpptes för några år sedan, under 1999. Den tillhör den fruktiga och Chypre-doftfamiljen. Vid första anblick kan Rush verka vara en enkel parfym men sanningen är att den är ett riktigt förföringsverktyg!

Kanske ligger hemligheten i mixen av patchouli, vita blommor, vaniljen och de aromatiska och fruktiga inslagen. Damascenerrosor och jasmin fullbordar den här aromen alldeles perfekt.

Coco Chanel från Chanel

En läcker parfym laddade med feromoner som män bara älskar. Den här damdoften tillhör de orientaliskta och kryddiga doftfamiljerna. Med en söt, kryddig och balsamlik karaktär gör den här doften riktigt förförisk. Jasmin, mandarin, koriander, persika och bulgariska rosor har aldrig kombinerats så väl.

Coco Chanel från Chanel erbjuder en välbalanserad bas utan att bli för kraftig och innehåler bärnsten, sandelträ, vanilj, tonkabönor och övriga ingredienser.

Herrparfymer med feromoner som förstärker din dragningskraft

De bästa herrparfymerna som innehåller feromoner

DIVAIN-005

Det här en av de mest uppskattade herrparfymerna någonsin. Den vänder sig till den förföriska mannen som gillar fester och vilda utekvällar. Parfymen avger en sötare och mer sensuell doft som är 100% laddad med feromoner. Det är en Eau de Toilette som tillhör den orientaliska doftfamiljen och är samtidigt en Fougéreoft.

DIVAIN-005 Du kommer garanterat att uppskatta den här parfymens sammansättning. I öppningen märks citrusnoterna med mandarin, bergamott och ingefära. De subtila basnoterna med blommiga kronblad, tonkabönor, grönpeppar, sandelträ och bourbonvanilj måste också nämnas.

Acqua di Gio från Giorgio Armani

Den här fräscha doften är idealisk för vardagsbruk, men samtidigt förförisk, särskilt om du tänkt ta dig till stranden. Trots att det är en lätt parfym har den tillräckligt mycket feromoner med dragningskraft. Ett riktigt förföringsverktyg, den här också..

Acqua di Gio från Armani är en Eau de Toilette utvecklad med citrus- och vattendoftnoter. Bergamott, vattenhyacint och Primofiore-citroner gör att den är både förförisk och uppfriskande samtidigt.

CK One från Calvin Klein

Den här uppfriskande och förföriska festparfymen är väldigt söt som kvinnor gillar väldigt mycket. Den anses också vara en av Calvin Kleins mest lyckade parfymer. En sensuell klassiker som passar alla som har siktet inställt på romans.

CK One från Calvin Klein tillhör de gröna och aromatiska doftfamiljerna. Dragkraften här är mandarin, papaya, kardemumma, bergamott och citron. Dessutom har den sofistikerade doftnoter både i hjärtat och i basen: jasmin, violer, muskotnöt, sandelträ och bärnsten Prova den här parfymen, du kommer att känna dig flirtigare på en gång.

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published