Kuinka tehdä pysyvät kynnet askel askeleelta

Pysyvät kynnet ovat yksi naisten suosituimmista kauneusrituaaleista. Jos haluat säästää rahaa ja sinulla on oikeat välineet, voit tehdä tämäntyyppisen manikyyrin kotona hetkessä. Näin se tehdään vaihe vaiheelta.

H2. Miten tehdä pysyvä kynsi manikyyri askel askeleelta

Pedikyyrin tai pysyvän manikyyrin tekeminen kotona ei ole vaikeaa, kun sinulla on kaikki tarvittava. Varmista, että sinulla on seuraavat välineet ennen kuin aloitat: geelilakkaa suosikkivärissäsi (jos sinulla ei ole, voit käyttää myös tavallista tai puolikestävää kynsilakkaa), geeliprimer, pintalakka, kynsinauhaleikkuri, kynsileikkuri, kynsiviila, UV-lamppu, asetoni pullo, appelsiinitikku ja desinfioiva puhdistusaine. Pakkaus voi sisällyttää myös kosteuttavan kynsilakan tai kynsinauhojen kosteusvoiteen.

Selvitä, miten tehdä kestokynnet ja parhaat vinkit joilla saada niistä täydelliset

Ennen kuin aloitat pysyvän manikyyrin,  kyntesi saattavat olla maalatut, joten nykyinen lakka kannattaa poistaa puhtaaseen asetoniin kostutetulla vanulla. Hiero sitä pinnalle, kunnes näet oman kyntesi.

Pysyvien kynsien tekemisen vaiheet:

 • Liota kynsiäsi lämpimässä vedessä 2 minuuttia. Näin kynsinauhat ovat pehmeät ja niiden puhdistaminen on paljon helpompaa.  
 • A continuación, seca tus manos y procede a limpiar la zona de la cutícula usando el palito de naranjo y con la ayuda de la cortacutícula retira el exceso. 
 • Kuivaa sitten kätesi ja puhdista kynsinauhojen alue appelsiinitikun avulla ja poista ylimääräinen kynsinauhaleikkurin avulla.
 • Leikkaa kynnet ja viilaa ne haluttuun kokoon ja muotoon. Kun olet valmis, käytä viilan pehmeää osaa kynnen pinnan tasoittamiseen. 
 • Puhdista kynnet desinfioivalla puhdistusaineella, joka poistaa kaikki lian jäljet.  
 • Kun kynnet ovat puhtaat, levitä jokaisen kynnen pinnalle kerros geeliprimeria (tai peruslakkaa). Voit levittää toisen kerroksen riippuen siitä, kuinka paksun kerroksen haluat saavuttaa.
 • Nyt on aika levittää geelilakka. Voit käyttää mitä tahansa tekniikkaa haluat (ja osaat käyttää), kuten kynnet, joissa on gradientti-ilmiö tai geometrisia muotoja eri väreillä, valitse itse! 
 • Kun olet maalannut yhden käden kynnet, kytke UV-lamppu päälle ja aseta käsi UV-valon alle minuutiksi, kunnes lakka on kuivunut. Kun olet valmis, toista toimenpide vastakkaisella kädellä.
 • Jos sinusta tuntuu, että sinun on levitettävä toinen kerros geelilakkaa, tee niin ja toista kovettumisprosessi UV-lampun avulla. 
 • Levitä lopuksi päällyslakkaa ja laita kynnet takaisin UV-valon alle. 

Ja näin helppoa on tehdä pysyvä manikyyri! Jos sinulla on oikea tuotesetti ja kaikki tarvittavat työkalut, on vain ajan kysymys, milloin sinusta tulee tämän kauneustekniikan asiantuntija. Pian voit kokeilla monimutkaisempia malleja. 

Kuinka kauan kestokynnet kestävät?

Yksi kestokynsien eduista on se, että ne voivat säilyä ehjinä useita viikkoja. On kuitenkin huomattava, että jos teet puolikiinteän manikyyrin puolikiinteällä lakalla, lopputulos voi kestää paljon lyhyemmän aikaa.

Tästä syystä kannattaa ostaa hyvälaatuinen kestolakka, jonka avulla voit tehdä kynsistäsi kestävämmät ja nauttia niistä 3-4 viikkoa. Jos lisäät manikyyriisi myös hyvän pintalakan, lopputulos on paljon parempi ja voit nauttia kynsistäsi ilman pelkoa siitä, että lakka vahingoittuu. 

Vinkkejä ja suosituksia

Jotta kyntesi näyttäisivät upeilta ja moitteettomilta, olemme laatineet useita vinkkejä ja suosituksia, joita voit noudattaa manikyyrissäsi ja jotka voivat auttaa sinua saavuttamaan hyvän lopputuloksen. Usko meitä, kyntesi kiittävät sinua. 

 • Käytä korkealaatuisia tuotteita. 
 • Levitä kosteuttavaa lakkaa ennen geeliprimerin käyttöä, jotta kynsi ei kuivu. 
 • Pidä kädet kosteutettuina öljyn tai voiteen  avulla. 
 • Laita aurinkovoidetta käsiin ennen UV-valon käyttöä.