Hattaran tuoksuiset hajuvedet. Makeat ja vastustamattomat!

Jos rakastat makeita hajuvesiä, et voi jättää väliin tätä vastustamattomimpien hattaran tuoksuisten hajuvesien vaalikoimaa. Helposti erottuvat, voimakkaat ja hienot aromit sekä makeat ainesosat muistuttavat sinua varmasti lapsuudestasi ja jättävät jäljen mieleesi. Tutustu niihin ja hanki ne nyt DIVAINista ainutlaatuiseen hintaan. Meiltä löytyy ne kaikki! ;)

DIVAIN-538, joka on saanut inspiraationsa Viva la Juicy hajuvedestä

Ensimmäinen tuoksuista, jotka tuomme sinulle, on yksi tyylikkäimmistä tuoksuista. Se on suunniteltu nuorille naisille, jotka haluavat valloittaa maailman. DIVAIN-538,joka on samanlainen kuin Viva la Juicy by Juicy Couture on herkullisia ainesosia, kuten mandariini, karamelli, praliini ja vanilja, jotka luovat raikkaan ja kevyen tuoksun, jossa on kuitenkin vastustamaton makea vivahde. 

DIVAIN-688, joka on saanut inspiraationsa D&G Femme by Dolce&Gabbana hajuvedestä

DIVAIN-688, on D&G Femme -hajuveden tavoin raikkauden ja naisellisuuden cocktail, joka antaa sinulle energiaa, jota tarvitset saavuttaaksesi kaiken mitä haluat. Tämä hajuvesi alkaa herkullisella mandariinin, vadelman ja nerolin latvatuoksulla, joka sulautuu jasmiinin ja appelsiininkukan tyylikkääseen kukkaiseen sydämeen. Lopuksi vaahtokarkki- ja vaniljapohja tuo tuoksuun makean ja hyvin herkullisen puolen.

Osta hattaran tuoksuisia -hajuvesiä verkossa.

DIVAIN-116,  joka on saanut inspiraationsa Candy by Prada hajuvedestä 

Makea ja herkullinen kuin ei ole toista. DIVAIN-116, joka on saanut inspiraationsa Candy by Prada -hajuvedestä, se erottuu karamellin aromillaan, joka valloittaa kaikki aistisi. Sen koostumus sisältää karamellin lisäksi muita sävyjä, kuten myskiä tai benzoiinia, jotka tuovat tuoksuun ainutlaatuisen kipinän. Tämä parfyymi on tehty naisille, joilla on vahva persoonallisuus, jotka ovat  intohimoisia ja rohkeita, tulet rakastamaan sitä!

DIVAIN-905, joka on saanut inspiraationsa I Don't Need A Prince By My Side To Be A Princess hajuvedestä  

Tämä on yksi niistä hajuvesijalokivistä, jotka kuuluvat Black Edition -kokoelmaamme, kaikkein eksklusiivisin ja rajoitetuin kokoelma. Kilianin I Don't Need A Prince By My Side To Be A Princess -hajuveden inspiroima DIVAIN-905 on kapinallinen ja vapaa unisex-tuoksu, joka on suunniteltu rakastamaan omalla tavallasi. Täydellinen yhdistelmä ainesosia ja eksplosiivisia tuoksunuotteja kuten sitruuna, omena, inkivääri ja vaahtokarkki, jotka luovat makean ja pehmeän tuoksun, jossa on mausteinen vivahde joka on hurjan koukuttava ja flirttaileva.

DIVAIN-070 naisille

DIVAIN-070 naisille on rohkea, salaperäinen ja viettelevä ehdotus. Sen sitrushedelmien raikkaus sekoittuu makeaan sydäntuoksuun, jonka huomattavin tuoksunuotti on hattara. Kaikki on tasapainossa lämpimän pohjatuoksun kanssa, jossa on myskiä, santelipuuta, vaniljaa ja karamellia. Lyömätön tuoksu seksikkäisiin ja villeihin iltoihin. Uskaltaudu!

Makeat hajuvedet, joissa on karkin, hattaran, karamellin ja vaahtokarkin tuoksua.

DIVAIN-065, joka on saanut inspiraationsa Angel by Thierry Mugler hajuvedestä  

Tyylikäs, hienostunut ja aistillinen. Tämä on määritelmä DIVAIN-065:lle, joka on saanut inspiraationasa Thierry Muglerin Angel hajuvedestä. Monimutkainen yhdistelmä itämaisia ja makeita tuoksuja, kuten ananas, hattara, vaahtokarkki, suklaa tai santelipuu, jotka tekee tästä hajuvedestä hienostuneen ja naisellisen tuoksun joka sopii vain rohkeille naisille jotka rakastavat olla huomion keskipisteenä. Et voi vastustaa!

DIVAIN-690, joka on saanut inspiraationsa Aura White Magnolia by Loewe hajuvedestä  

Anna tämän omaperäisen ja ympäröivän tuoksun lumota itsesi. Se on suunniteltu ainutlaatuisille naisille, jotka rakastavat elämän jokaista pientä yksityiskohtaa.  DIVAIN-690, joka muistuttaa Loewen Aura White Magnolia -hajuvettä, erottuu yksinkertaisella mutta ennennäkemättömällä koostumuksellaan, jossa on magnolian kukkatuoksu-akordi, vaahtokarkin, vaniljan ja yuzun sävyjä. Ikoninen, aistillinen ja hyvin naisellinen tuoksu.

DIVAIN-670, joka on saanut inspiraationsa  Roses Vanille by Mancera hajuvedestä

Lopuksi haluamme päättää tämän parhaiden hattaran tuoksuisten hajuvesien TOP listan, naisille tarkoitetulla tuoksulla, joka on tehty erityisesti vaniljan ystäville. DIVAIN-670, Roses Vanille by Mancera joka yhdistää latvatuoksun raikkauden (sitruuna ja vesipitoiset nuotit) herkulliseen ruusun ja sokerin sydäntuoksuun, joka yhdistyy myskin, vaniljan ja setrin pohjatuoksuun. Niin intensiivistä ja erikoisia, ettet halua päästää irti.

Nyt kun tunnet parhaat hajuvedet joissa on hattaran tuoksua, älä tuhlaa sekuntiakaan ja hanki suosikkisi verkkosivuiltamme. Osta verkossa hajuvesijäljitelmiä  yhtä vastustamaton hintaan kuin nämä makeat tuoksut, odotamme sinua!