10 raikkainta kesän hajuvettä

Miltä kesä tuoksuu: auringolta, mereltä, hienolta hiekalta, merituulelta, trooppisilta hedelmiltä, cocktaileilta? Sitä on vaikea pukea sanoiksi, koska se on maagista aikaa, jolloin ilo ja hyvä fiilis leviävät rajattomasti. 

Selvää on, että vaikka kesä herättää jokaisessa erilaisia tuoksuja, me kaikki etsimme raikkaita tuoksuja, jotta voisimme paremmin selviytyä kesähelteestä. 

Ja koska pitkät, aurinkoiset päivät ovat täällä, DIVAIN illa haluamme esitellä 10 raikkaamman ja houkuttelevimman miesten ja naisten kesähajuvesien listan. Jos olet valmis hajumuistisi matkaan, niin lue eteenpäin!

PARHAAT NAISTEN KESÄHAJUVEDET 

DIVAIN-113 SAMANLAINEN KUIN ESCALE A PORTOFINO FOR WOMEN BY DIOR

Portofino on Italian Rivieralla sijaitseva lumoava ja erittäin kaunis kunta, joka on erinomainen lomakohde kauniiden rantojensa, viehättävien kyliensä ja kristallinkirkkaan vetensä ansiosta. On siis luonnollista, että yksi parhaista kesän hajuvesistä on nimetty tämän ihanan paikan mukaan. 

Escale a Portofino (DIVAIN-113) on täynnä sitrushedelmiä, mikä tekee siitä erittäin raikkaan ja energisoivan. Heti kun puet sen päällesi, tunnet Välimeren merituulen ympäröivän sinua ja huokaat. 

DIVAIN-536  SAMANLAINEN KUIN BORN IN PARADISE BY ESCADA FOR WOMEN

Tämän eau de parfumin sielu on Ranskan Polynesian turkoosin sinisissä vesissä. Se on vertaansa vailla oleva kesätuoksu trooppisten hedelmien, kuten piña coladan, kookoksen tai guavan, ansiosta. 

Heti kun suihkutat sitä päällesi, mielesi siirtyy tähän unenomaiseen paikkaan, ja sinusta tuntuu siltä kuin eläisit todellisessa paratiisissa. Born In Paradise de Escada (DIVAIN-536) on mieto naisten hajuvesi, jota sinun täytyy kokeilla. Mielestämme se on yksi parhaista Escadan kesähajuvesistä.

Escada, Issey Miyake tai Davidoff valmistavat erittäin virkistäviä kesähajuvesiä.

DIVAIN-159 SAMANLAINEN KUIN ACQUA DI GIOA BY ARMANI NAISILLE 

Armanin Acqua di Gioia (DIVAIN-159) on kesän kuningatar tuoksu joka on naisille suunnattu kukkainen vesihenkinen tuoksu, josta tulet todennäköisesti täysin riippuvaiseksi. 

Kun käytät sitä tunnet että kävelet puroa pitkin ja saavut rauhan tyyssijaan, jota vesiputous ruokkii ja joka suihkuttaa kasvoillesi tuhansia raikkaita pisaroita, jotka elvyttävät sieluasi. Nämä pisarat ovat tämän lumoavan tuoksun pisaroita. Yksi parhaista naisten kesähajuvesistä. Siitä ei ole epäilystäkään.

Siitä on myös maskuliininen versio, Acqua di Gio (DIVAIN-027).

DIVAIN-626  SAMANLAINEN KUIN LOVE IN WHITE BY CREED NAISILLE

Vaikka niche-tuoksuista puhuttaessa mieleen tulevat hyvin intensiiviset ja täyteläiset tuoksut, jotka ovat tyypillisempiä syksylle tai talvelle, on olemassa myös kesäisiä niche-tuoksuja. Yksi parhaista esimerkeistä on Creedin Love in White (DIVAIN-626). 

Tämän ihastuttavan eau de parfumin avulla tunnet kesän ihollasi. Kuvittele tyyni yö avomerellä, kun viileä kesäillan tuulenvire puhaltaa veneen purjeita ja tuuheuttaa hiuksiasi. Se on Love in White.

Eksklusiivinen ja yllättävä, sillä se koostuu viiden maanosan tuoksuista.

DIVAIN-615  SAMANLAINEN KUIN BLACKBERRY & BAY BY JO MALONE 

Emme voineet jättää väliin tämän kuuluisen englantiaisen brändin eau de parfumia, joka on niin muodikas juuri nyt! Mutta emme ole sisällyttäneet sitä top 10:een vain täydentääkseen sitä, emme. Blackberry & Bay by Jo Malone (divain-615) on ansainnut paikkansa yhtenä kesän parhaista raikkaista naisten hajuvesistä.

Sen pääainesosat ovat karhunvatukka, laakerinmarja ja setri, joten se tuo mieleen pyöräretken karhunvatukkapellon halki miellyttävän lämpimänä iltapäivänä. Jos pidät kevyistä hajuvesistä, tämä on sinulle.

Kesä Portofinossa tai Caprilla on paljon parempi, jos käytät raikasta ja virkistävää hajuvettä.

PARHAAT KESÄHAJUVEDET MIEHILLE

DIVAIN-038  SAMANLAINEN KUIN LIGHT BLUE BY DOLCE & GABBANA MIEHILLE

Kuvittele. Italian rannikolla vene keinuu, silmiesi edessä kalliot ja niiden yläpuolella pieni kylä, jossa aika ei tunnu kuluvan, vastakkain sinisen taivaan kanssa. 

Jos meidän pitäisi kuvailla tämän idyllisen maiseman tuoksua, sanoisimme epäilemättä, että se tuoksuu  DIVAIN-038:lle, joka on samanlainen kuin Light Blue by Dolce & Gabbana. Erittäin raikas ja hienostunut kesäparfyymi, joka herättää käyttäjässään rauhallisuutta ja tyyneyttä. 

DIVAIN-018  SAMANLAINEN KUIN ALLURE SPORT BY CHANEL  MIEHILLE

Terassista katsellen merelle päin ja sulava vaniljajäätelö samalla kuin siemailet vastapuristettua appelsiinimehua. Voitko kuvitella sitä? Juuri sellainen on Allure Sport by Chanel, raikas mutta makea sekoitus, joka ilahduttaa sinua kesän todellisella olemuksella.

DIVAIN-225  SAMANLAINEN KUIN CHROME BY AZZARO MIEHILLE

Tämä miesten kesähajuvesi vie sinut takaisin lapsuutesi kesiin, jotka ovat (toivottavasti) täynnä onnellisia muistoja. 

Se, että Chrome by Azzaro (DIVAIN-225) on saanut inspiraationsa viileistä, kristallinkirkkaista vesistä ja sinisestä taivaasta, on kiistaton tosiasia. Se vangitsee koko loputtoman meren olemuksen ja muodon  auringonlaskun aikaan sitrushedelmien ja hieman kukkaisen ja herkullisen tuoksun kera.

DIVAIN-222  SAMANLAINEN KUIN SAUVAGE BY DIOR MIEHILLE

Jos etsit pitkäkestoista mutta raikasta kesätuoksua, olet tullut oikeaan paikkaan.

Sauvage by Dior (divain-222) on tuoksu, joka ei jätä ketään välinpitämättömäksi, ihanteellinen virkistämään sinua vuoden kuumimpana vuodenaikana. Se on kuin jorkerikortti, joka toimii aina, puhdas tuoksu, kuin valkoinen paita, puhdas ja raikas. Sulje silmäsi ja haista se, ja tunnet olosi kuin olisit siirtynyt Caprille sen laventelin ja vaniljan tuoksujen ansiosta. 

DIVAIN-206  SAMANLAINEN KUIN COOL WATER BY DAVIDOFF

Tämä miesten kesähajuvesi vie sinut takaisin lapsuutesi kesiin, jotka ovat (toivottavasti) täynnä onnellisia muistoja. Jos on olemassa eau de parfum, joka edustaa pulahdusta jääveteen, se on Cool Water by Davidoff (DIVAIN-206). Ikoninen miesten hajuvesi, joka on erittäin virkistävä, mutta joka ei menetä tippaakaan eleganssia. 

Ainutlaatuinen hajuvesi, jota sinun täytyy kokeilla ainakin kerran elämässäsi. DIVAINin sana.

Nämä ovat vain muutama, mutta DIVAININ luettelossa löydät paljon lisää kesän virkistäviä hajuvesiä. Lataa se ja uudista tuoksusi, jotta tulevasta kesästä tulisi unohtumaton!