Planet First

Planet
First

 DIVAIN on sitoutunut planeetan ympäristönsuojeluun. Maapallon takia, meidän takia. Nykyisyydelle ja tulevaisuudelle.

Tuotteemme ovat ainutlaatuinen tapa tuntea elämä. Ja paras tapa elää on se, joka on tasapainossa luonnon ja eläinten kanssa. Siksi DIVAIN Parfums:sissa herätämme aistimuksia ja tunteita aina sosiaalisesta vastuuntunnosta käsin, huolehdimme planeetastamme ja edistämme Planet First ympäristötietoisuuden asennetta.
Yritämme joka päivä parantaa maailmaa pienillä kestävillä toimilla, joilla on merkitystä ja jotka parantavat tulevaisuuttamme. Olemme todiste siitä, että voit valmistaa laadukkaita tuotteita vastuullisesti: maapalloa ja eläinten elämää kunnioittaen. Tutustu kaikkiin ottamiimme toimenpiteisiin!

Luonnon puolesta

Luontoa on hoidettava, kunnioitettava ja rakastettava. Koska kukaan muu ei anna meille sitä, mitä se antaa meille. Siksi olemme alusta asti olleet sitoutuneita ympäristönsuojeluun. Toteutamme kestäviä toimenpiteitä kaikissa prosesseissamme, aina 100-prosenttisesti kierrätetystä kartongista tehdyistä pakkauksista jätehuoltoon ja vastuullisen kulutuksen kannustavaan Try&Buy-palautuspalveluun.

Eläinten puolesta

DIVAINissa rakastamme eläimiä! Sen lisäksi, että suojelemme ja hoidamme niiden elinympäristöä, olemme Cruelty Free. Ei yhtään hajuvesiemme valmistuksessa käyttämiämme raaka-aineita testata eläimillä. Lisäksi 99 % valikoimastamme koostuu vegaaneista raaka aineista, joissa ei ole lainkaan eläinperäisiä ainesosia.

Vegaani

99 % luettelomme hajuvesistä on valmistettu luonnollisista ja laadukkaista ainesosista ja raaka-aineista, jotka eivät ole peräisin eläimistä tai eläinperäisistä tuotteista.

(YK:n kestävän kehityksen tavoite 12: Vastuullinen kulutus ja tuotanto)

Cruelty Free

Taistelemme eläinten kärsimystä ja huonoa kohtelua vastaan. Mitään tuotteistamme ei ole testattu eläimiin. Olemme mukauttaneet ja etsineet innovatiivisia ja eettisiä vaihtoehtoja testataksemme jokaisen tuotteemme tehoa ja turvallisuutta.

(YK:n kestävän kehityksen tavoite 12: Vastuullinen tuotanto ja kulutus)

Planeetta voi elää ilman meitä, mutta me emme voi elää ilman sitä.
Joka pieni ele on tärkeä. ¡Liity joukkoomme!

#PLANETFIRST

VERKKOKAUPPAAN