4 ihanteellista hajustetta Neitsyt naiselle

Virgo

Haluamme auttaa sinua ja antaa sinulle inspiraatiota, jotta voit olla varma ihanteellisesta hajuvedestäsi. Yksi tapa valita se voi olla horoskooppimerkkisi avulla. Miksi ei? Jos et tiedä mitä hajuvettä valita ja olet Neitsyt tyttö, olet onnekas, koska tässä viestissä paljastamme 4 Ihanteellista hajustetta Neitsyt naiselle.


Hajusteet ja horoskooppimerkit: Neitsyt nainen

Neitsyt -naisella on syvä ilme ja hymyilee helposti. Hän asettaa korkeat vaatimukset itselleen, on hyvin järjestetty ja on perfektionisti. Hän mieluummin asuu jaloillaan tiukasti istutettuna maahan. Tämä auttaa häntä arvostamaan luonnon puhtautta, joten hänen ihanteelliset tuoksut ovat kukka- ja hedelmäisiä vaniljan ja puun essenssejä.

Divini-105, hajuvesi samanlainen kuin Air ohella Lowe

Voit muuntaa tavallisen ja tavallisen jotain erityistä ja maagista tämän kukka-, hedelmä- ja ei-liian intensiivisen tuoksun ansiosta. Se on hajuste, joka edustaa vapautta ja sopii täydellisesti Neitsyt -naiselle, joka menee aina täydelliseksi.

Olfaktiivinen perhe: Kukka Kausi: Kevät Intensiteetti 1 Suositeltu käyttö: Päivä-

Duin-144, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Olemus ohella Narciso Rodriguez

Jos haluat hajusteen, joka toimii aina jokapäiväisessä elämässäsi tai erityisessä tilaisuudessa, olet löytänyt sen. Luonnollinen ja tuore kevyesti aistillisella kosketuksella, se on hajuste, jota rakastat. Se haisee herkullista!

Olfaktiivinen perhe: Kukka Kausi: Kevät Intensiteetti 2 Suositeltu käyttö: Päivä-

Divini-169, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Viikonloppu ohella Burberry

Eleganssi ja harkintavalta eivät vastusta tiettyä provosoivaa kosketusta. Tämä hajuste on sellainen: luonnollisesti aistillinen. Oletko kotia rakastava nainen? Pidätkö klassikoista? Tämän hedelmällisen tuoksun herkkyys voittaa sinut.

Olfaktiivinen perhe: Hedelmällinen chypre Kausi: Syksy Intensiteetti 2 Suositeltu käyttö: Päivä-

Duin-522, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Syvän punainen ohella Hugo -pomo

Jos tarvitset henkesi nostamista, tämä tuoksu herättää onnellisuuden sisälläsi. Itsetuntosi nousee kuin valtameren suihke, kun menet ulos tämän vanilja-tuoksun hajuveden mukana, joka on täydellinen aistikokemus.

Olfaktiivinen perhe: Itämainen vanilja Kausi: Syksy Intensiteetti 2 Suositeltu käyttö: Yö-