4 ihanteellista hajustetta Neitsyt miehelle

Virgo

Täydellisen hajusteesi löytäminen ei ole helppo asia. Siksi teemme tämän viestisarjan ihanteellisilla hajusteilla jokaiselle horoskooppimerkille. Jos olet Neitsyt mies, olet onnea, autamme sinua päättämään, mikä tuoksu vastaa parhaiten persoonallisuuttasi! Voit valita ehdotuksestamme 4 ihanteellisesta hajusteesta Neitsyt miehelle.

Hajusteet ja horoskooppimerkit: Neitsyt mies

Rakas Neitsyt, olet horoskooppien iankaikkinen nuori, joka haluaa aina juhlia, aina nuorta ja… ehkä hieman epäkypsää. Vaikka et halua erottua liikaa ryhmässä, olet spontaani, onnellinen ja hyvin organisoitu elämäsi kaikilla osa -alueilla.

Duin-038, hajuste, joka on samanlainen kuin Vaaleansininen ohella Dolce & Gabbana

Jos olet yksi niistä miehistä, jotka huolehtivat hänen ulkonäkönsä kaikista yksityiskohdista, joka työskentelee hänen ruumiinsa, ulkonäkönsä ja myös mielensä kanssa, tämä sitrushedelmätuoksu on sinulle. Siinä löydät Välimeren rauhallisen ja kaiken olemuksen.

Olfaktiivinen perhe: Sitrushedelmä Kausi: Kesän Intensiteetti 2 Suositeltu käyttö: Päivä-

Divini-282, hajuvesi samanlainen kuin Versace Pour Homme ohella Versace

Hajuste, joka on aina elintärkeä ja nuori, kuten sinä. Ihanteellinen kaupunkimiehelle, joka haluaa kävellä kaupungin kaduilla ja jolla on aina suunnitelma mielessä. Sen sydämestä löydät hyasintin tuoksun, joka sopii Neitsyt -miehelle kuin hansikka.

Olfaktiivinen perhe: Fougère Kausi: Kesän Intensiteetti 2 Suositeltu käyttö: Päivä-

Duin-031, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Agua fresca ohella Adolfo Dominguez

Jos olet sen sijaan hieman klassisempi ja mieluummin harkintavalta, sinun on parempi valita tämä Fougére -tuoksu. Laventeli kukkii ihollasi; Se on yksi tämän hajuveden hajuäänet ja on ihanteellinen Virgosille.

Olfaktiivinen perhe: Fougère Kausi: Kesän Intensiteetti 2 Suositeltu käyttö: Päivä-

Duin-029, hajuvesi samanlainen Tol'eau de Issey Issey Miyakesta

Jos olet neitsyt, joka on väsymätön matkustaja, entä tuoksu, joka sisältää olemuksia kaikista maailman osista? Tähän hajuveteen vangitaan onnellisuus, joka seuraa sinua seikkailuissasi.

Olfaktiivinen perhe: Puumainen Kausi: Kesän Intensiteetti 2 Suositeltu käyttö: Päivä-