4 ihanteellista hajustetta Härkälle miehelle

Taurus

Härkä on horoskooppien miesten ja maskuliinisin merkki, mutta sitä hallitsee myös Venus, naisellinen rakkauden jumalatar.

Tämä yhdistelmä antaa paikan houkuttelevalle miehelle, jolla on magneettinen persoonallisuus ja tietysti vastustamaton viettelyn voima.

Hän on ratkaiseva mies, jolla on selkeät tavoitteet ja jolla ei ole epäilyksiä siitä, mikä on välttämätöntä niiden saavuttamiseksi.

Hajusteet ja horoskooppimerkit: Härkä mies

Härkä mies on aito ammattilainen nauttimaan elämästä. Hän rakastaa pieniä nautintoja ja nauttii niiden jakamisesta rakastamilleen.

Rauhallinen ja ratkaiseva, rauhallinen ja kärsivällinen, mutta taiteellisella suonella, joka vain vahvistaa hänen luonnollista houkuttelevuuttaan.

Hänen hajusteensa? On selvää, että hän valitsee aromin, joka on yhtä maskuliininen ja miehinen kuin hänen persoonallisuutensa.

Duin-021, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Solo Loewe, kirjoittanut Loewe

Härän legendaarinen kärsivällisyys antaa hänen saavuttaa tavoitteensa, koska hän ei koskaan luopu yrittäessään tavoittaa heitä. Päättäväinen ihminen tarvitsee aistillisen ja hienostuneen hajusteen, jonka avulla hän voi pitää itseluottamuksensa missä tahansa tilanteessa.

Olfaktiivinen perhe: itämainen Kausi: Primavera Intensiteetti: 2 Suositeltu käyttö: Yö-


Duin-028, samanlainen hajuste miehille (Katso samankaltaisuus)

Onko jotain seksikkäämpää kuin mies, joka on varma itsestään, miehekästä, epäkonformistista erittäin muodikkaalla kosketuksella? Kyllä, on. Härkä, joka myös hajusti itsensä aromilla, joka on tyylilleen sopivaa kuin tämä.

Olfaktiivinen perhe: Fougère Kausi: Talvi Intensiteetti: 3 Suositeltu käyttö: Yö-


Jumalatblanc

Härkä mies on myös rauhallinen, kun kyse on rakkaudesta. Siksi hän pitää parempana suhdetta, joka on rakennettu joka päivä, ja se avaaa jatkuvasti hänen viettelylahjansa pitääkseen kumppaninsa onnellisena. Hänen salainen aseensa? Tyylikäs hajuvesi karisman kanssa.

Olfaktiivinen perhe: Puumainen Kausi: Kesän Intensiteetti: 2 Suositeltu käyttö: Päivä-


Divini-220, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Dolce & Gabbana

Härkä mies ei tiedä tappiota tai lannistumista, koska hän on väsymätön työntekijä, joka ei lopeta työntää itseään ennen kuin saavuttaa tavoitteensa. Hänen omistautumisensa ansaitsee hajusteen maskuliinisella aromilla, tasapainoisella ja pitkäaikaisella.

Olfaktiivinen perhe: Puumainen Kausi: Syksy Intensiteetti: 2 Suositeltu käyttö: Päivällä.