4 ihanteellista hajustetta Skorpioni -naiselle

Scorpio

On aika arvoitukselliselle Skorpioni -naiselle. Koska kuka ei haluaisi päästä päähänsä tietääkseen mitä hän todella ajattelee? Hän tietää hyvin mitä haluaa, joten on mahdollista, että hän ei kiinnitä huomiota neuvoihimme ja valitsee vain hajuveden, joka iskee hänen mielikuvitukselleen. Mutta jos haluat antaa tuoksun lahjana tytölle, joka syntyy tämän merkin alla, tässä on 4 ihanteellista hajustetta Skorpioni -naiselle.

Hajusteet ja horoskooppimerkit: Skorpioni nainen

Skorpioni nainen osaa hyödyntää ja nauttia siitä, mitä luonto on antanut hänelle. Hän pitää haasteista ja näyttää olevan aggressiivinen ja hallitseva, mutta kaikki tämä on etuosa. Hän pystyy loistamaan kruunun keskuudessa ja osoittamaan hienon henkilökohtaisen tyylinsä.

Jumalallinen 126

Tämä tuoksu voi muuttaa harmaata väreiksi. Se parantaa sitä käyttäjän ja hänen ympärillään olevien mielialaa. Se on ihanteellinen nuorelle Skorpionille, leikkisälle ja flirttailevalle, joka tietää, että hänellä on valtava viettelyvoima.

Olfaktiivinen perhe: Kukka -chypre Kausi: Syksy Intensiteetti 2 Suositeltu käyttö: Päivä-

Duin-542, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Musta orkidea ohella Tom Ford

Skorpioni nainen osaa loistaa pimeydessä intohimoisena naisena. Tämä tuoksu on ihanteellinen tyylikkäille yöretkille. Vaikka hän on jo kiinnittänyt huomiota ja on salaperäinen nainen, tämä hajuste lisää mysteeriä hänen läsnäoloonsa.

Olfaktiivinen perhe: Itämainen kukka Kausi: Talvi Intensiteetti 3 Suositeltu käyttö: Yö-

Duin-056, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Amor Amor ohella Cacharel

Tiedämme jo, että Skorpioni -nainen on aistillisin kaikista horoskooppimerkkeistä, joten tämä hajuvesi, joka on inspiroinut kahden nuoren rakkauden yötä, on hänelle täydellinen. Jos ylität polkujensa kanssa, hän varmasti vangitsee sinut viehätyssä.

Olfaktiivinen perhe: Kukka Kausi: Kevät Intensiteetti 2 Suositeltu käyttö: Päivä-

Duin-582, hajuste, joka on samanlainen kuin Neiti Dior ohella Diori

Tämä tuoksu tehdään elävälle elämälle voimakkaasti, ilman puolikerroksia. Harmaasävyt eivät ole hyviä Skorpioni -naiselle. Tällä tuoksulla hän tanssii, nauraa, hyppää ja menee sinne, missä hän haluaa, kaikki menettämättä edes vähän hänen tyylikkyyttään.

Olfaktiivinen perhe: Kukka -chypre Kausi: Kevät Intensiteetti 2 Suositeltu käyttö: Päivä-