4 ihanteellista hajustetta Skorpioni -miehelle

Scorpio

Nyt kun olemme hyvin syksyllä, Scorpiosilla on syntymäpäiviensä. On heidän vuoronsa; Miehet, joilla on rauta tahto ja vahva luonne, realistinen ja vilpitön, vaikea valloittaa. Katsotaanpa 4 ihanteellista hajustetta Skorpioni -miehelle.


Hajusteet ja horoskooppimerkit: Skorpioni -mies

Skorpioni mies on erittäin itsenäinen, eikä hänelle ole väliä sitä, mitä muut ajattelevat hänestä. Hän tuntee itsestään omassa sydämessään, suojelijan sydämessä, ja hänen käyttämänsä hajuvesi on yksinkertaisesti miellyttää itseään.


Duin-022 samanlainen kuin Pomo Pullo ohella Hugo Pomo

Hajuste, joka seuraa Skorpioni -miestä pitkillä yöllä juhlia kaupungissa. Tällä intensiivisellä ja viettelevällä tuoksulla, hienostuneella ja kosmopoliittisella tuoksulla hänellä on intohimoisia kokemuksia, joita ei pian unohdeta.

Olfaktiivinen perhe: Puumainen Kausi: Kevät Intensiteetti 2 Suositeltu käyttö: Yö-


Divini-273, hajuste, joka on samanlainen kuin Polo musta ohella Ralph Lauren

Hajuste, joka houkuttelee naisia. Se on hajuste, joka korostaa kyseistä mysteeriä, joka on ominaista skorpionin merkin alla syntyneille; Seksikäs, hienostunut ja ajan tasalla. Aina tyylikäs, mutta epävirallinen.

Olfaktiivinen perhe: Puumainen Kausi: Kesän Intensiteetti 2 Suositeltu käyttö: Yö-


Divini-254, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Amor ohella Cacharel

Skorpioni -miehen viettelyhajuvesi. Täydellinen ottelu tämän merkin intohimoiselle ja luovalle luonteelle; Hahmo, joka ei ota mitään kevyesti. Ihanteellinen nuorille miehille, jotka rakastavat vapautta.

Olfaktiivinen perhe: Mausteinen puumainen Kausi: Syksy Intensiteetti 2 Suositeltu käyttö: Päivä-


Duin-019, hajuste, joka on samanlainen kuin Syyllinen ohella Gucci

Skorpios on mukautettavissa ja pärjää hyvin missä tahansa tilanteessa, täsmälleen tämä hajuste. Nykyaikainen ja viettelevä, tämä tuoksu on täydellinen mihin tahansa vuorokauden aikaan ja mihin tahansa vuodenaikaan.

Olfaktiivinen perhe: Puumainen Kausi: Kevät Intensiteetti 2 Suositeltu käyttö: Päivä-