4 ihanteellista hajuvettä Jottarian naiselle

Sagittarius

Kun on aika valita hajuvettä, miksi et valitse yhtä horoskooppimerkkisi mukaan? Sitä autamme sinua tekemään tämän artikkelisarjan kanssa. Tänään puhumme Jousimies -naisesta, naisesta, joka arvostaa vapautta ja itsenäisyyttä; Erittäin positiivinen ja iloinen. Hän rakastaa matkustamista, minkä vuoksi hän mieluummin ei sidota mitään, mitä hän itse ei valinnut. Katsotaanpa mitä on 4 ihanteellista hajustetta Jousimies -naiselle.

Hajusteet ja horoskooppimerkit: Sagitarius nainen

Sagittalainen nainen on kuin kameleontti: hän voi nopeasti ottaa satunnaisen ilmeen tai olla erittäin tyylikäs, aina menettämättä ystävällistä persoonallisuuttaan ja huumorintajua. Hän rakastaa viettelypeliä, hän on intohimoinen ja taistelee haluamansa puolesta. Jos olet Sagittarian nainen, valitse näiden neljän hajusteen joukosta.

Duin-093 samanlainen kuin La Vida es Bella ohella Lancôme

Tämä tuoksu on optimistinen, ja siksi se on ihanteellinen Sagittarian naiselle, joka on aina positiivinen. Sillä on korkea intensiteetti ja se on yksi asiakkaidemme eniten myytyistä ja arvostetuimmista syystä.

Olfaktiivinen perhe: Kukka hedelmäinen Kausi: Talvi Intensiteetti 3 Suositeltu käyttö: Päivä-

Divini-109, hajuvesi samanlainen kuin L'Ae d'sssey ohella Issey Miyake

Sagittalainen nainen erottuu hänen kyvystään sopeutua, ja juuri se on ominaista tätä kukkakappaletta. Se on tasapainossa ja antaa sinulle tarvitsemasi tuen päivittäisessä elämässäsi.

Olfaktiivinen perhe: Kukka Kausi: Primavera Intensiteetti 2 Suositeltu käyttö: Päivä-

Divini-132, hajuste, joka on samanlainen kuin Vaaleanpunainen ohella Lacoste

Iloisuus seuraa tätä hajuvettä, joka on täydellinen nuorelle naiselle. Se on holtiton, kiihkeä ja hauska, mikä kuulostaa paljon kuin tytön persoonallisuus, joka syntyy Jousimiehen merkissä.

Olfaktiivinen perhe: Kukka hedelmäinen Kausi: Kesän Intensiteetti 2 Suositeltu käyttö: Päivä-

Duin-082, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Trésor EDP ohella Lancôme

Ihanteellinen tuoksu yöaikaan, joten jos olet kuuluisa yöretkistäsi, tämä on hajuveesi. Siinä on aarre, joka loistaa pimeässä, jota rakastat ottamaan mukaasi.

Olfaktiivinen perhe: itämainen Kausi: Syksy Intensiteetti 3 Suositeltu käyttö: Yö-