4 Ihanteellista hajustetta Jousen miehelle

Sagittarius

Löydämme itsemme ennen maailman vilpittömän miehen, ja sellaisenaan hän haluaa olla rehellinen. Hän arvostaa huolta hänen ulkonäkönsä ja rakastaa kertoa kuinka hyvä hän näyttää, joten ei ole outoa, että hän rakastaa myös hajusteita. Mutta mitkä ovat 4 Ihanteellista hajustetta Jousen miehelle?

Hajusteet ja horoskooppimerkit: Sagittarian mies

Sagittarian mies, hyvänä matkustajana, pitää aromeista, jotka herättävät kaukaisia ​​maita. Hänet houkuttelevat luonnollisesti tuntematonta. Kaikista luettelomme hajuvesien joukosta katsotaanpa, mitkä vastaavat parhaiten hänen optimistisen, iloisen ja seikkailunsuojelun persoonallisuutta.

Duin-036 samanlainen kuin A*miehet ohella Thierry mugler

On mahdotonta jäädä huomaamatta tämän eksoottisen ja runsas tuoksun kanssa. Anna vihreä valo voittoisalle miehelle, jonka kuljetat tämän hajuveden sisällä, joka lisää potentiaaliasi. Täydellinen yöaikaan, vain rohkealle miehelle.

Olfaktiivinen perhe: itämainen Kausi: Talvi Intensiteetti 3 Suositeltu käyttö: Yö-

Duin-002, hajuvesi, joka on samanlainen kuin 7 ohella Lowe

Jottataisella on aina onnea hänen puolellaan, kuten lahja, joka hänelle on annettu. Siksi tämä hajuvesi, joka on kastettu onnea, sopii hänelle kuin hansikka.

Olfaktiivinen perhe: Puumainen Kausi: Talvi Intensiteetti 2 Suositeltu käyttö: Yö-

Divini-278, hajuvesi samanlainen kuin Michael Kors miehille ohella Michael Kors

Tuore hajuste, joka on täydellinen päivittäiseen käyttöön. Se seuraa sinua rutiinissasi, on ilo lopettaa suihku ja ripottaa itseäsi tällä tuoksulla, joka lisää luonnollista eleganssiasi. Älä läpäise sitä, jos haluat tuoreita tuoksuja.

Olfaktiivinen perhe: Woody Oriental Kausi: Kevät Intensiteetti 2 Suositeltu käyttö: Päivä-

Duin-039, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Terre ohella Hermès

Miehelle, joka ei rajoita itseään ja saapuu sinne, mihin hän lähtee. Tämä tuoksu on ihanteellinen Sagittarian miehelle hyväksi seikkailijaksi, aina etsimässä uusia näköaloja.

Olfaktiivinen perhe: Puumainen Kausi: Syksy Intensiteetti 2 Suositeltu käyttö: Päivä-