4 ihanteellista hajustetta Kalat miehelle

Pisces

Aistillinen, romanttinen ja arvaamaton mies. Se kuvaa Kalat ihmistä, intohimoisimpia horoskooppien merkkejä.

Hänen rauhallinen ja sileä ulkonäkönsä piilottaa huolellisesti hoidetun sisälle, täynnä hienovaraisia ​​vivahteita, mielikuvitusta ja taidetta.

Kalojen katse on tunkeutumassa. Haluatko selvittää, onko hänen arominsa yhtä voimakas?

Hajusteet ja horoskooppimerkit: Kalat

Herkkä, emotionaalinen ja erittäin luova, Kalat mies etsii vakautta antaakseen parhaan itsensä rakastamille, onko kyse kumppanista, ystävästä tai perheenjäsenestä.

Hän rakastaa ympäristönsä olevan mukava ja iloinen, joten hänen arominsa on oltava vähän tuoreutta ja tasapainoa, ilman eksentrisyyttä, mutta erehtymättömällä henkilökohtaisella kosketuksella.

Divini-293, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Woop! Joopin!

Tuoksu, joka on täynnä miellyttäviä yllätyksiä, joka alkaa tuoretta ja virkistävää ja lopulta on makea ja päihdyttävä. Hajuveteen vangittujen Kalojen persoonallisuuden ydin.

Olfaktiivinen perhe: Fougère itämainen Kausi: Kesän Intensiteetti: 2 Suositeltu käyttö: Yö-


Divini-027, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Aqua de Gio, kirjoittanut Giorgio Armani

Kalat on vesimerkki, elementti, joka voi olla levoton tai rauhallinen ympäristöstä riippuen. Siksi tämä tuoksu, tuore ja elintärkeä, on täydellinen korostamaan hänen maagisen ja arvaamattoman persoonallisuutensa kaikkia vivahteita.

Olfaktiivinen perhe: Vesi- Kausi: Kesän Intensiteetti: 2 Suositeltu käyttö: Päivä-


Jumala-218

Viettely on yksi kaikkien Kalojen miehen luontaisista kyvyistä, joka herättää romantiikkaa huokosistaan. Hänen rakkautensa on rajoittamaton niin kauan kuin hän saa olla itse. Sillä ei ole mitään parempaa kuin tuoksu, joka on intohimoinen, kuten hänen oma persoonallisuutensa.

Olfaktiivinen perhe: Puumainen Kausi: Talvi Intensiteetti: 2 Suositeltu käyttö: Yöllä


Duin-179, hajuvesi, joka on samanlainen kuin CK2, kirjoittanut Calvin Klein

Hajuvesi mausteisella Wasabin ripauksella, sillä hetkillä, jolloin romanttinen Kalat haluavat olla ilkikurisia. Älä kukaan ole erehtynyt: hän on kaikkein pehmein ja hellä kaikista ihmisistä, mutta hän voi yllättää ketään, kun hän lähtee.

Olfaktiivinen perhe: Puumainen Kausi: Kesän Intensiteetti: 1 Suositeltu käyttö: Päivä-