4 ihanteellista hajustetta Vaaka -naiselle

Libra

Vaaka -nainen on kommunikoiva ja sosiaalinen. Hänellä on suuri oikeudenmukaisuus, ja diplomatia ja empatia ovat joitain hänen hyveistään. Hän haluaa huolehtia itsestään, hänellä on hieno maku vaatteista ja on aina pukeutunut tyylikkäästi ja asianmukaisesti jokaiseen tilanteeseen. Hän valitsee rauhallisesti, mitä käyttää joka päivä, ja tietysti mitä tuoksua käytetään jokaiseen hetkeen. Mutta mitä on 4 ihanteellista hajustetta Vaaka -naiselle?


Hajusteet ja horoskooppimerkit: Vaaka -nainen

Olipa kyse sinulle, äidillesi tai tyttöllesi, autamme sinua valitsemaan hajuste, joka sopii parhaiten Vaaka -naisen persoonallisuuteen puuttuvien hajusteiden luettelosta.


Divini-136, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Si ohella Armani

Rohkealle naiselle, joka on ylpeä naisellisuudestaan. Lisää ripaus mysteeriä vaatekaappiin tällä näkymättömällä, mutta epäilemättä havaittavissa olevalla lisävarusteella. Sillä on ripaus makeutta, mutta ei liikaa.

Olfaktiivinen perhe: Kukka -chypre Kausi: Syksy Intensiteetti 2
Suositeltu käyttö:
Päivä-


Duin-161, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Erittäin vastustamaton Givenchy

Tämä tuoksu tyylikkäillä ja kukkaisilla sävyillä ja itämaisilla muistiinpanoilla antaa hienostuneen kosketuksen niin tasapainoiselle tytölle. Se korottaa aistillisuutta ja naisellisuutta, hajuvettä, joka on täynnä elämää, joka tekee eron ja erottaa sinut.

Olfaktiivinen perhe: Kukka hedelmäinen Kausi: Kevät Intensiteetti 2
Suositeltu käyttö:
Päivä-


Duin-083, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Bulgarin omnia Crystalline

Tuore ja kevyt hajuste päivittäistä käyttöä varten; Mutta se ei tarkoita, että se on kuin kaikki muut. Se ei ole ollenkaan tavanomainen ja saa sinut erottumaan joukosta. Se on täynnä kontrastia: salaperäinen ja selkeä, yksinkertainen ja monimutkainen.

Olfaktiivinen perhe: Kukka Kausi: Kevät Intensiteetti 2
Suositeltu käyttö:
Päivä-


Duin-066, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Kiire de Gucci

Hajuste, joka stimuloi aisteja. Se on intensiivinen ja täydellinen menemiseen yöllä, kun loistat tällä tuoksulla, joka tekee siitä käyttämästä naisesta toivottomasti magneettisesti.

Olfaktiivinen perhe: Hedelmällinen chypre Kausi: Talvi Intensiteetti 3
Suositeltu käyttö:
Yö-