4 ihanteellista hajustetta Gemini -naiselle

Gemini

Jatkuvasti evoluutiossa ja jatkuvassa onnellisuudessa; Näin Gemini -nainen asuu.

21. toukokuuta ja 20. kesäkuuta syntyneellä naisella on poikkeuksellinen lahja ihmisten kanssa, ja hän antaa sen näyttää, koska hän on aina puolueen elämä; On mahdotonta kyllästyä hänen puolellaan.

Rutiini on hänen vihollisensa ja yllätys on hänen paras aseensa. Siksi löydät hänet usein ystävien ympäröimäksi, joita luova persoonallisuus kattaa

Hajusteet ja horoskooppimerkit: Kaksoset

Ei ole niin, että Gemini -naisen sielu olisi muuttuva, tosiasia on, että hän tallentaa useita versioita itsestään sisälle ja mukautuu jokaiseen elämäänsä asti.

Intensiteetti on hänen ominaispiirteensä, ja hänen hajusteensa tulisi olla sama.

DiNin-052, hajuvesi, joka on samanlainen kuin herkullinen, kirjoittanut DKNY

Kaksosien nainen rakastaa haastetta. Hän etsii niistä haasteita ja ilahduttavia. Rohkea ja kiihkeä nainen, hän tarvitsee elintärkeän hajusteen täydellisenä täydentäjänä kaikille seikkailuille.

Olfaktiivinen perhe: Kukka hedelmäinen Kausi: Kesän Intensiteetti: 2 Suositeltu käyttö: Päivä-


Divini-120, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Elie Saab Le Parfum, kirjoittanut Elie Saab

Älä yritä sitoa Kaksosia alas, koska hän kapinoi ketjujasi vastaan. Jos haluat pitää niin kiihkeän naisen puolellasi, anna hänen matkansa, uudet kokemukset, uskomattomat haasteet ja tuoksut, jotka paljastavat hänen persoonallisuutensa jokaisella hänen askeleellaan.

Olfaktiivinen perhe: Kukka Kausi: Kevät Intensiteetti: 2 Suositeltu käyttö: Päivä-


Divini-184, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Diorin myrkkytyttö

Kaksoset tietävät täydellisesti kuinka nauttia elämästä. Hän välittää täältä ja nyt, nautinnosta ja naurusta, ja hän laittaa kaikki energiansa niihin. Siksi hän myös hemmottelee itseään rohkealla ja seksikkällä tuoksulla, joka vahvistaa hänen vapautensa.

Olfaktiivinen perhe: itämainen Kausi: Talvi Intensiteetti: 3 Suositeltu käyttö: Päivä-


Duin-151, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Boss Orange by Hugo Boss

Hauska on tärkeää, mutta Gemini -nainen on myös väsymätön työntekijä, joka kohtaa päivittäin optimismin ja energian avulla. Näille arkipäiväisemmille hetkille hän osaa valita hajusteen, jolla on niin paljon persoonallisuutta kuin itse.  

Olfaktiivinen perhe: Kukka Kausi: Syksy Intensiteetti: 1 Suositeltu käyttö: Päivä-