DIVAIN | Equivalence Perfumes

🐝 45% OFF IN AL PERFUMES

30 Days to Return. 100% Money Back guarantee TRY&BUY

Your cart
Your cart is empty

Oops...You have no items in your bag.Let us help!

Tiedätkö, saako lentokoneeseen ottaa hajuvettä?

Hajuvedet lentokoneessa: kuinka monta ja kuinka paljon hajuvettä kannattaa ottaa mukaan ja miten ne otetaan mukaasi

Jos olet hiljattain matkustanut tai suunnittelet lomamatkaa lähiviikkoina, nämä kysymykset ovat ehkä käyneet mielessäsi useammin kuin kerran: voinko ottaa hajuvettä mukaani, saanko ottaa hajuvettä käsimatkatavaroihini vai pitääkö se ottaa kirjattaviin matkatavaroihini, miten hajuvettä pitäisi kuljettaa matkatavaroissa, miten sitä pitäisi kuljettaa matkatavaroissa, miten sitä pitäisi kuljettaa kirjattavissa matkatavaroissa, miten sitä pitäisi kuljettaa käsimatkatavaroissa?

Totuus on, että tähän kysymykseen liittyy koko joukko sääntöjä ja määräyksiä, jotka sinun on otettava huomioon ennen matkatavaroiden pakkaamista. Mutta jos et ole vielä varma, älä huoli, tässä postauksessa selvitämme kaikki epäilyksesi, jotta seuraavalla lomallasi et jää ilman suosikkituoksuasi. ;)

Voiko lentokoneeseen ottaa mukaan hajuvesiä?

Tämä on epäilemättä monien tuoksujen ystävien tähtikysymys: voinko ottaa suosikkiparfyymini mukaani lentokoneeseen? Mitä tapahtuu, jos en kirjaa matkalaukkuani?

Vastaus on kyllä, voit ottaa parfyymit mukaan lentokoneeseen ja kuljettaa niitä käsimatkatavaroissa. Ole kuitenkin varovainen; on olemassa koko joukko lakirajoituksia, joita sinun on noudatettava, jos et halua hajuvesiesi jäävän maahan.

Kuinka monta millilitraa hajuvettä voi ottaa mukaan lentokoneeseen?

Kuinka monta millilitraa hajuvettä voi ottaa mukaan lentokoneeseen?

Lentokoneeseen käsimatkatavaroissa saa ottaa mukaan enintään 100 ml nestemääriä. Toisin sanoen voit ottaa mukaan useamman kuin yhden tuotteen eri astioissa, mutta kunkin astian tilavuuden on oltava enintään 100 ml.

Kannattaa myös muistaa, että joillakin lentoasemilla, käsimatkatavaroissa saa olla yhteensä enintään 1 litra nesteitä. Toisin sanoen yksittäisten astioiden tilavuus saa olla enintään 100 ml, ja niiden yhteenlaskettu tilavuus saa olla enintään 1 litra.

Jos haluat ylittää tämän määrän, muista, että kirjattavissa matkatavaroissa ei ole rajoituksia nesteille.

Toinen vaihtoehto on ostaa tarvitsemasi tuotteet, jotka ylittävät sallitun enimmäismäärän, turvatarkastuksen jälkeen lentoasemalla.

Voinko tuoda useamman kuin yhden hajuveden?

Jos olet yksi niistä tuoksujen ystävistä, jotka rakastavat käyttää yhtä hajuvettä päiväksi ja toista yöksi, sinun pitäisi tietää, että käsimatkatavaroissa saa kuljettaa useampaa kuin yhtä hajuvettä.

Muista kuitenkin, että sinun on edelleen noudatettava voimassa olevia nesteitä koskevia säännöksiä: enintään 100 ml:n astioita ja yhteensä enintään 1 litra nesteitä.

Onneksi suurin osa markkinoilla olevista hajuvesimuodoista on 50-100 ml:n kokoisia, joten suosikkiparfyymisi kuljettaminen mukanasi ei todennäköisesti ole ongelma.

Toinen vaihtoehto, joka säästää tilaa ja voi olla myös paljon käytännöllisempi vaihtoehto, on ostaa hajuvesiä "matka"-muodossa tai uudelleenkäytettävissä astioissa, jotka voit täyttää uudelleen suosikkituoksullasi.

Käsimatkatavaroissa kuljetettavia hajuvesiä koskevat määräykset

Miten minun pitäisi kuljettaa hajuvesiä?

Jos haluat viedä hajuvesiä lentokoneen matkustamoon, ne on laitettava läpinäkyviin 20x20 cm:n ziplock pusseihin muiden matkatavaroissa olevien nesteiden (suihkeet, hammastahna, meikit, voiteet jne.) joukkoon.

Kun käsimatkatavarat on aika viedä röntgenlaitteen läpi, sinun on poistettava läpinäkyvä pussi ja asetettava se näkyville erilliseen lokeroon, jotta se voidaan tarkastaa helpommin.

Älä huolehdi, jos sinulla ei ole tällaisia laukkuja kotona: lähes kaikilla lentoasemilla on turvatarkastuspisteessä tarjolla vakiokokoisia läpinäkyviä pusseja.

Mistä ostan hajuvettä matkalleni?

Matka-ystävälliset hajuvedet ovat epäilemättä paras vaihtoehto, kun haluat ottaa tuoksun mukaasi, kun sinun on lähdettävä lennolle.

Ne on suunniteltu erityisesti niin, että ne vievät vähemmän tilaa, painavat vähemmän (jolloin voit helpommin noudattaa matkatavaroiden painorajoituksia) ja ovat käytännöllisempiä kuljettaa paikasta toiseen.

DIVAINilla Tarjoamme useita vaihtoehtoja, jotta voit ottaa hajuvesiä mukaasi kaikkialle maailmaan:

Ladattava höyrystin

Tämä on ekologinen ja käytännöllinen vaihtoehto, jolla voit ottaa hajuvesi mukaan matkoille sekä jokapäiväiseen käyttöön. Tätä pientä 5 ml:n höyrystintä voi kuljettaa mukavasti missä tahansa käsilaukussa tai repussa. Kun sisältö on käytetty loppuun, se voidaan täyttää uudelleen niin monta kertaa kuin on tarpeen eri hajuvesillä ja tuoksuilla.

Varmista kuitenkin, ettet sekoita eri hajuvesien tuoksuja, että puhdistat sen hyvin käyttökertojen välillä alkoholilla, jotta edellisen hajuveden molekyylirakenne hajoaa.

Discovery setit: 15ml:n hajuvedet

Verkkosivuillamme on myös laaja valikoima pieniä 15 ml:n hajuvesiä sisältäviä Discovery Settejä, jotta sinulla on matkoillasi erilaisia tuoksuja ja voit kuljettaa niitä helposti mukanasi. Ihanteellinen pitkille, yli viikon kestäville matkoille.

Näytepakkaukset: 3ml:n hajuvedet.

Jos haluat kokeilla uutta hajuvettä joka päivä, DIVAIN tarjoaa myös näytepakkauksia erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Epäilemättä täydellinen, kätevä ja monipuolinen vaihtoehto matkustaa suosikkituoksujesi kanssa!

Edut hajuveden ottamisesta mukaan matkalle

Miksi ottaa hajuvesi mukaan matkallesi?

  • Tunnet olosi mukavammaksi, kun luotettu tuoksu on päälläsi.
  • Hajuvesi on osa identiteettiäsi, vaikka olisitkin kaukana kotoa!
  • Matkakoot vievät vähemmän tilaa, ja voit käyttää ylimääräistä tilaa muille tärkeille tarvikkeille.
  • On tärkeää ottaa huomioon matkatavaroiden paino ja mukautua lentoyhtiön olosuhteisiin. Matkahajuveden muoto auttaa sinua välttämään matkalaukkusi painon ylittymisen.
Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published