DIVAIN | Equivalence Perfumes

45% OFF ON ALL PERFUMES!

Your cart
Your cart is empty

Oops...You have no items in your bag.Let us help!

Tutustu 80-luvun parhaisiin hajuvesiin

80 ja 90 luvun myydyimmät hajuvedet

Yksi muoti-, teknologian-, tai sisustusalan silmiinpistävimmistä trendeistä on retro- tai vintage-tyyli, sillä ei ole mikään yllätys, että kauan sitten loppuneet muodit, kuten 60-luvun trendit, ovat palanneet.

Nostalgia on tärkeä tunteiden ja muistojen laukaisija, siksi tänään kerromme sinulle 80- ja 90-luvun suosituimmista hajuvesistä. Elät parhaat vuotesi uudelleen!

Parhaat 80-luvun ja 90-luvun naisten hajuvedet

Yksi suosituimmista hajuvesimarkkinoista on epäilemättä naisten hajuvesien markkinat, sillä naiset pitävät hajuvesiä olennaisena osana mitä tahansa asua. Siksi aloitamme tämän aikamatkan elvyttämällä 80- ja 90-luvun naisten tuoksut.

80-luvun ja 90-luvun hajuvedet, jotka tuovat hyviä muistoja mieleen.

Alada, Myrurgia

Naisten Agua Bravana tunnettu Alada oli yksi 80- ja 90-luvun suosituimmista hajuvesistä sekä nuorten että iäkkäiden naisten keskuudessa. Se erottuu raikkaalla ja puhtaalla tuoksullaan.

Nenuco

Naiset eivät käyttäneet tätä hajuvettä, vaan ostivat sen vauvoilleen. Nenuco teki historiaa koska se on yksi helpommin tunnistettavista tuoksuista, sillä tuoksusta pitävät sekä lapset että aikuiset.

Ragatza

Tämä tuoksu on säilynyt käytännössä koskemattomana ja ajattomana, sillä sitä myydään edelleen eri kaupoissa. Sen myyntihuippu ajoittui 80-luvulle, ja juuri nuoret nauttivat sen modernista ja raikkaasta tuoksusta, joka erosi tuon ajan hajuvesien tuoksuista.

Yves Saint Laurentin Paris

YSL on yksi maailman tärkeimmistä muotibrändeistä, joten emme ole yllättyneitä siitä, että sen kuuluisa parfyymi Paris de Yves Saint Laurent on tällä listalla. Naisellinen ja romanttinen, kuten rakkauden kaupunki, tämän eau de toiletten tuoksu muistuttaa kukkia, kuten ruusu ja orvokki.

Trésor byLancôme

Penélope Cruz, Kate Winslet tai Juliette Binoche olivat tämän ranskalaisen luksusparfyymi- ja kosmetiikkatalon kuuluisan tuoksun kasvot. Trésor by Lancôme saavutti täydellisen tasapainon raikkaiden, tyylikkäiden ja aistillisten tuoksunuottien välille, jotka herättävät naisen naisellisimman ja rohkeimman puolen.

H2 Parhaat 80 ja 90 luvun miesten hajuvedet

Miesten tuoksuja käytettiin erityistilaisuuksissa tai parranajon jälkeen, ja ne olivat 80- ja 90-lukujen miehisyyden, komeuden ja aistillisuuden leima. Olemme varmoja, että seuraavat hajuvedet herättävät monta muistoa.

Kuuluisia 80-luvun ja 90-luvun miesten partavesiä.

Acqua di Parman Colonia eau de cologne

Vaikka tämä parfyymi syntyi 20 luvun alussa, sen tuoksun monimutkaisuus ja ylelliset, tyylikkäät ja eksoottiset sävyt saivat sen suosion kestämään läpi vuosien. Lisäksi Acqua di Parma tukena on Carlo Magnani, joka oli viime vuosisadalla hyvin merkittävä italialainen paroni.

Hugo by Hugo Boss

Yksi niistä brändeistä, jotka jokainen mies tuntee ja joita jokaisen tulisi ehdottomasti käyttää. Merkin mestariteoksena tunnettu Hugo by Hugo Boss teki syvän vaikutuksen 90-luvulla, ja sitä pidettiin viehättävän, lihaksikkaan ja miehekkään miehen symbolina.

Agua Brava by Antonio Puig

Jos olet joskus käyttänyt isäsi hajuvettä, se oli luultavasti Agua Brava, joka oli aikuisten miesten lempi hajuvesi. Tämä hajuvesi annettiin usein lahjaksi jouluna ja isänpäivänä yhdessä Varón Dandyn kanssa.

Eau d’Hermès by Hermès

Lopetamme tämän listan toisella ajattomalla tuoksulla. Kyseessä on Eau d'Hermès, ranskalaisen Hermès-brändin tuoksu, jonka loi Edmond Roudnitska vuonna 1951. Sen perinteisen hajuveden tuoksu, jossa on ylellisyyttä ja hienostuneisuutta, teki siitä avantgardistisen ja kosmopoliittisen miehen ikonin.

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published