Palautus
politiikka

DIVAIN tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden palauttaa tilauksensa. Jos et ole tyytyväinen, palautamme rahasi.

Kuitenkin, terveys ja hygeniasyistä johtuen emme hyväksy sinetöimättömien tuotteiden palautusta. Tätä varten DIVAIN tarjoaa TRY&BUY- palvelun, joka antaa sinulle mahdollisuuden testata valittua 100 ml:n hajuvettä näytemuodossa, jotta voit kokeilla kyseistä hajuvettä. Kaikki 100ml:n hajuveden ostokset sisältävät ilmaisen 3ml:n näytteen.

DIVAIN ei hyväksy seuraavien tuotteiden palautuksia:

NÄYTEPAKKAUKSET LISÄTARVIKKEET
DISCOVERY SETIT
NÄYTTEET
DIVAIN HOME
SOLIDAARISUUS PARFYYMIT

Kayttääksesi palauttamisoikeuttasi, sinun tulee ilmoittaa asiasta DIVAINille tarkoituksenmukaiseksi katsomallasi tavalla sähköpostin tai chatin kautta, (ei koskaan puhelimitse koska asiasta on jäävä kirjallinen todiste). Jos et ole tyytyväinen vastaukseen voit myös soittaa. Jos et ole tyytyväinen DIVAINilta saamaasi vastaukseen voit myös seurata kuluttajaneuvonnan neuvoja oikeuksiesi käyttämiseksi https://www.kkv.fi/kuluttaja-asiat/kuluttajaneuvonta/

Vaihdon tai palautuksen ehdot

Sinulla on 14 päivää aikaa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisen jälkeen käyttää palautuspyyntöetuasi. Syytä palautuspyyntöoikeuden käyttämiseen ei tarvitse ilmoittaa. Käsittelyn nopeuttamiseksi arvostaisimme että käytät alla kuvattua menetelmää, vaikka se ei ole pakollista tässä osiossa selitettyjen oikeuksien käyttämiseen.