4 ihanteellista hajustetta syöpänaiselle

Cancer

Varattu, intohimoinen, ristiriitainen ja syvästi naisellinen, joka kuvaa syöpäneisiä.

Vaikka he ovat yleensä introverttien kuin mitä he ensin ilmestyvät, heidän erittäin kehittynyt intuitio ja rajoittamaton luovuus tekevät heistä varman ja ystävällisen turvapaikan ympärillään oleville.

Hajusteet ja horoskooppimerkit: syöpä nainen

Kuu hallitsee hänen tunteensa ovat hänen elämänsä voima. Siksi syöpä nainen pystyy hyppäämään mielialasta toiseen epätavallisen nopeasti, hänen emotionaalisen herkkyytensä johdolla.

Tästä syystä hänen on joskus turvattava ja suojeltava arvokasta sisäistä henkilöä antamalla salaperäisen naisen ja unelmoijan kuvan.

Ei vain hajuste, joka tekee niin herkän sielun kannalta. Tiedätkö mitä valita?

Burberry

Sen lisäksi, että syöpä nainen on erittäin naisellinen ja tyylikäs, se arvostaa myös kotiaan ja perhettään, pylväät hänen emotionaalisesta vakaudestaan. Aina tyylikäs, hänen hajusteensa herättää kesäpäivän rauhan myrskyn jälkeen.

Olfaktiivinen perhe: Hedelmällinen chypre Kausi: Syksy Intensiteetti: 2 Suositeltu käyttö: Päivä-


Duin-524, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Ralph Laurenin romanssi

Tällaisen kehittyneen empatian avulla syöpä naisen on joskus säilytettävä sielunsa ja ylläpidettävä osa elämäänsä todellisuuden marginaalilla. Persoonallisella aromi pitää hänet ankkuroituna tähän maailmaan, mutta antaa hänelle myös mahdollisuuden upottaa itsensä hänen uudistaneisiin unelmiin.

Olfaktiivinen perhe: Kukka hedelmäinen Kausi: Kesän Intensiteetti: 2 Suositeltu käyttö: Päivä-


Duin-566, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Gucci Bamboo

Syöpä -naisen yksinkertaisuus ja herkkyys yhdistyvät täydellisesti hänen sisäisen voimansa kanssa. Hän pystyy voittamaan kaikki tilanteen persoonallisuutensa voimalla. Näiden monimutkaisimpien hetkien ajan joustavan bambukasvien elinvoimaisuus on hänen lopullinen aseensa, joka antaa hänelle mahdollisuuden loistaa uudelleen kuin hän ansaitsee.

Olfaktiivinen perhe: Kukka Kausi: Kesän Intensiteetti: 1 Suositeltu käyttö: Päivä-


Divini-192, hajuvesi, joka on samanlainen kuin Mademoiselle Rochas, kirjoittanut Rochas

Syöpä nainen on hyvin romanttinen, koska hänen erityinen herkkyys työntää häntä väistämättä kohti rakkautta. Ja ei ole aromia, joka on enemmän hellä, joka kukkii, jotka korostavat tämän naisen sisäistä kauneutta.

Olfaktiivinen perhe: Kukka hedelmäinen Kausi: Kevät Intensiteetti: 2 Suositeltu käyttö: Päivä-