DIVAIN | Equivalence Perfumes

40% OFF IN AL PERFUMES 😍

30 Days to Return. 100% Money Back guarantee TRY&BUY

Your cart
Your cart is empty

Oops...You have no items in your bag.Let us help!

Parhaat naisten parfyymit jokapäiväiseen käyttöön

8 parasta naisten hajuvettä jokapäiväiseen käyttöön

Vaikka jokaiseen tilaisuuteen on olemassa hajuvesi, on myös totta, että on olemassa tuoksuja, jotka ovat hyvin monipuolisia ja jotka soveltuvat mihin tahansa aikaan. Tässä on valikoima parhaita naisten hajuvesiä jokapäiväiseen käyttöön. Raikkaat, kevyet ja valtavan vastustamattomat tuoksut, jotka valloittavat kaikki aistisi.

DIVAIN-675, samanlainen kuin Chance Eau Tendre by Chanel

Avaamme tämän TOP listan parhaista arjen hajuvesistä DIVAIN-675:llä,joka on samanlainen kuin Chance Eau Tendre by Chanel. Satumainen tuoksu, jossa on kevyitä, talkkisia sävyjä, jotka saavat sinut tuntemaan onnellisuuden puhtaimmillaan. Tuoksu alkaa kvitteniä ja greippiä sisältävällä latvatuoksulla, joka väistyy jasmiinin ja hyasintin erittäin tyylikkäälle sydäntuoksulle. Lopuksi myskistä, iiriksestä, Virginian setripuista ja meripihkasta koostuva pohjatuoksu lisää syvyyttä ja aistillisuutta.

DIVAIN-925, samanlainen kuin Anyway by Juliette Has a Gun

Jos haluat ympäröidä itsesi yksinkertaisella mutta poikkeuksellisella tuoksulla, kutsumme sinut tutustumaan DIVAIN-925:een joka on samanlainen kuin Anyway by Juliette Has a Gun- tuoksusta. Tämä aarre on osa Black Edition- kokoelmaamme, sillä sen ylellisyys ja yksinoikeus on kiistaton. Se alkaa sitruunan virkistävällä sitrus-soinnulla, joka sulautuu jasmiinin kukkaiseen sydämeen, jollaista ei ole vielä koskaan ollut. Epäilemättä huoleton arjen tuoksu, jossa on paljon optimismia ja energiaa saavuttaa kaikki, mitä mielesi tekee.

Naiselliset arjen hajuvedet, joista et koskaan väsy

DIVAIN-159 samanlainen kuin Acqua Di Gio by Armani

DIVAIN-159, joka on saanut inspiraationsa Acqua Di Gio by Armani hajuvedestä, on toinen must-have-tuoksu naisten jokapäiväiseen käyttöön. Hedelmien ja kukkien, kuten ananaksen, persikan, freesian ja laaksonliljan cocktail, joka vie sinut unohtumattomaan paratiisipuutarhaan. Raikas, kevyt ja suunniteltu naisille, joilla on luonnollista eleganssia, tulet rakastamaan sitä!

DIVAIN-053, samanlainen kuin Light Blue by Dolce & Gabbana

Jos kuulut niihin, jotka arvostavat elämän pieniä iloja, tämä tuoksu on tehty sinulle. DIVAIN-053 joka on saanut inspiraationsa Dolce & Gabannan Light Blue hajuvedestä on vastustamattomien tuoksunuottien yhdistelmällään yksi niistä tuoksuista, joista et koskaan väsy, ja se on täydellinen seuralainen jokapäiväiseen elämääsi. Siinä on sisilialaisen sitruunan, omenan, setrin ja sinikellon tuoksut, jotka on kääritty jasmiinin ja valkoisen ruusun kukkaiseen syleilyyn. Lopputuloksena setrin, myskin ja meripihkan trio, joka saa sinut hulluksi.

DIVAIN-113, samanlainen kuin Escale a Portofino by Dior

Unenomaisista italialaisista paratiiseista inspiroitunut DIVAIN-113, on Diorin Escale a Portofino hajuveden tavoin suunniteltu unenomaisille, innostuneille naisille, jotka ovat valmiita valloittamaan maailman. Sen tuoksu alkaa bergamotin, petit grainin ja sitruunan sitrusmaisella sointuvuudella, jota seuraa mantelin, appelsiininkukan ja katajanmarjojen herkullinen sydäntuoksu. Lopuksi intensiivinen pohjatuoksu, joka koostuu puumaisista sävyistä, kuten setristä ja sypressistä, jotka sulautuu makeaan jauhemaiseen myskin vivahteeseen, joka ihastuttaa kaikki aistisi.

Tutustu toivotuimpiin tuoksuihin päivittäiseen käyttöön.

DIVAIN-649, samanlainen kuin Delina Exclusif by Parfums de Marly

Nauti unohtumottomasta aistien tanssista tämän kukkaisen ja hedelmäisen pommin kanssa, joka tuo esiin flirttailevimman ja romanttisimman puolesi. DIVAIN-649, joka on saanut inspiraationsa Delina Exclusif by Parfums de Marly hajuvedestä valloittaa sinut litsi-, päärynä- ja bergamotti vivahteillaan, jotka yhdistyvät eksoottiseen itämaiseen sydäntuoksuun, jossa on turkkilaisen ruusun, oudin ja suitsukkeen kaltaisia itämaisia sävyjä. Eksklusiivinen, erilainen ja valtavan koukuttava, se ei petä sinua!

DIVAIN-602, samanlainen kuin Libre by Yves Saint Laurent

Naisten päivittäiseen käyttöön tarkoitettujen hajuvesien joukosta haluamme esitellä myös DIVAIN-602:n, joka on saanut inspiraationsa Libre by YSL ikonisesta, naisellisesta, aistillisesta ja rohkeasta tuoksusta. Tämä hajuvesi on kunnianosoitus vapaudelle. Se on suunniteltu naisille, jotka ovat uskollisia itselleen ja joilla on paljon voimaa ja rohkeutta taistella kaiken sen puolesta, mitä he haluavat. Se avautuu voimakkaiden ainesosien, kuten mandariinin, punaherukan ja petit grainin, yhdistelmällä, joka väistyy jasmiinin, laventelin ja appelsiininkukan kukkakimpulle, joka saa aistisi villiintymään. Mitä odotat kokeillaksesi sitä?

DIVAIN-741, samanlainen kuin Alien goddess by Thierry Mugler

DIVAIN-741, joka on saanut inspiraationsa Alien Goddess by Thierry Mugler hajuvedestä, naisellisuuden ja henkisyyden symboli, joka kutsuu sinut jännittävälle matkalle sisimpääsi vangitsemaan aidoimman kauneutesi. Tämän tuoksun sielu koostuu bergamotin ja kookosveden kuohuvasta latvatuoksusta, joka on yhdistetty salaperäisen kukkaiseen sydämeen, joka antaa tilaa vaniljaiselle pohjatuoksulle, joka tuo lämpöä ja syvyyttä. Tuoksu, joka saa sinut tuntemaan itsesi jumalattareksi.

Nyt kun tiedät, mitkä ovat parhaat hajuvedet naisten päivittäiseen käyttöön, uskaltaudu kokeilemaan mitä tahansa niistä ja nauti raikkaista ja kevyistä tuoksuista päivittäin, jotka eivät jää huomiotta

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published