DIVAIN | Equivalence Perfumes

45% OFF IN ALL PERFUMES 🌺

30 Days to Return. 100% Money Back guarantee TRY&BUY

Your cart
Your cart is empty

Hups...Laukussasi ei ole esineitä.Anna meidän auttaa!

Selvitä, miten saat rusketuksen nopeasti näiden vinkkien avulla.

Kuinka saada rusketus nopeasti -parhaat vinkit ja niksit

Kannattaako kesällä tehdä mitä tahansa nopean rusketuksen eteen? On joitakin suosittuja kotitemppuja, jotka voivat olla hyvin vaarallisia. Esimerkiksi... Oletko koskaan kuullut että voit laittaa kokista, sitruunaa tai öljyä ihoosi ilman aurinkovoidetta? Älä koskaan kokeile sitä! Nämä tuotteet eivät edistä melaniinin aktivoitumista, poltat vain ihosi ja vaarannat terveytesi.

Ei kuitenkaan ole syytä lannistua. On olemassa kotikonsteja, jotka ovat nopeita, sekä täysin turvallisia. Esimerkiksi syömällä melaniinia sisältäviä ruokia, kuorivilla ihonhoidoilla tai kosteuttamalla hyvin ihoa.

Muista, että tärkeintä auringonotossa on käyttää sopivaa aurinkovoidetta. Tämä olisi tehtävä ennen ja jälkeen auringonottoa, jotta pysyt valppaana koko sen ajan, kun olet alttiina suoralle auringonvalolle.

5 vinkkiä nopeaa ja turvallista rusketusta varten

Jos haluat saada nopean ja pitkäkestoisen rusketuksen ilman riskiä ihollesi, makaaminen kesäauringossa useita tunteja ei riitä. On asioita, jotka sinun on tehtävä ennen ja jälkeen, jotta saavutat halutun vaikutuksen, joten aloitetaan: voit käyttää näitä temppuja nopeuttaaksesi ruskettumistasi ilman riskejä!

Saat nopean rusketuksen näillä vinkeillä

Syö runsaasti betakaroteenia sisältäviä elitarvikkeita

Tiesitkö, että tietyt elintarvikkeet kiihdyttävät rusketusta? Se, mitä syömme, vaikuttaa melaniinin tuotantoon, joka on luonnollinen pigmentti kehossamme ja joka antaa iholle sen värin.

Jos haluat nopean rusketuksen, juo päivittäin mehua, jossa on 3 porkkanaa ja appelsiini 3 viikon ajan. Voit kokeilla myös muita runsaasti karoteeneja ja antioksidantteja sisältäviä elintarvikkeita, kuten tomaatteja, mansikoita, aprikooseja, kirsikoita ja mangoja.

Nämä tuotteet auttavat myös torjumaan vapaita radikaaleja ja suojaavat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Muista, että hedelmät ja vihannekset auttavat sinua kosteuttamaan ihoasi. Lisäksi suosittelemme käyttämään aurinkovoiteita, jossa on porkkana- ja kookosuutteita.

Käytä kuorivia ihonhoitoja

Sinun on päästävä eroon kuolleesta ihosta, jotta saat rusketuksen nopeasti ja turvallisesti. Kuori koko kehosi 3 päivää ennen auringonottoa. Kuolleiden ihosolujen ja ihon epäpuhtauksien poistaminen tekee kehostasi vastaanottavaisemman auringonottoon. Kesärusketus kestää pidempään ja on tasaisempi.

Käytä kuorivaa ihonhoitoa hellävaraisesti kerran viikossa. Se auttaa pitämään ihon ruskettuneena pidempään.

Kuinka saada rusketus nopeasti ja turvallisesti

Hyvän aikataulun valitseminen

Turvallisen rusketuksen aikaansaamiseksi on tärkeää ottaa aurinkoa ennen klo 11 ja klo 16 jälkeen. Lisäksi sinun on levitettävä asianmukainen aurinkosuojavoide 20 minuuttia etukäteen. Ultraviolettisäteet ovat haitallisia iholle milloin tahansa.

Ihanteellisesti sinun tulisi ensimmäisinä päivinä altistaa itsesi auringolle vain noin 30 minuutin ajan. Vähitellen saat kultaisemman rusketuksen ja luonnollisemman värin. On myös tärkeää vaihtaa asentoa useamman kerran auringolle altistumisen aikana.

Kosteuta ihoa

Muista, että aurinkovoiteen käyttö ei estä ruskettumista. Päinvastoin, se pidentää rusketusta, koska se pitää ihosolut terveinä ja ihon hyvin kosteutettuna. Älä unohda levittää aurinkovoidetta uudelleen 2 tunnin välein ja levitä kosteusvoidetta suihkun jälkeen, kun pääset kotiin. Näin vältät nestehukan ja hilseilyn, äläkä unohda juoda runsaasti vettä.

Käytä itseruskettavaa voidetta

Tämä on hyvä vaihtoehto, jos haluat saada nopean rusketuksen ottamatta UV-säteilylle altistumisen riskiä. Levitä itseruskettavaa voidetta koko vartalolle. Näiden tuotteiden käyttö on erittäin tehokasta, sillä ne sisältävät DHA:ta, joka on aine, joka reagoi ihossa olevien aminohappojen kanssa.

Rusketusvoiteilla ei ole vasta-aiheita, mutta on tärkeää tarkistaa, ettei sinulla ole allergista reaktiota millekään tuotteen ainesosalle. Kokeile sitä etukäteen pieneen, huomaamattomaan kohtaan vartalossasi. Saat sen kultaisen rusketuksen, josta olet aina haaveillut ilman riskiä!
Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published