DIVAIN | Equivalence Perfumes

40% OFF IN AL PERFUMES 😍

30 Days to Return. 100% Money Back guarantee TRY&BUY

Your cart
Your cart is empty

Oops...You have no items in your bag.Let us help!

Tutustu parhaisiin puhtaalta tuoksuviin hajuvesiin, jotta olosi olisi raikas koko päivän.

6 hajuvettä joissa on puhdas tai saippuamainen tuoksu, ja jotka saavat sinut tuntemaan olosi raikkaaksi koko päivän

On totta, että nykyään on hyvin helppoa löytää raikkaita tuoksuja, jotka tarjoavat hyviä ominaisuuksia ja silmiinpistäviä sekä vietteleviä tuoksunuotteja. Mutta kun etsit jotain muuta kuin viettelevää voimaa ja tarvitset hajuvesiä, jotka tuoksuvat todella puhtailta ja joita voit käyttää mihin aikaan päivästä tahansa, valinta on vaikeampi.

Tämän tarpeen vuoksi olemme päättäneet luetella parhaat puhtaantuoksuiset hajuvedet, jotka on kehitetty kukka- ja sitrushedelmistä.

Näitä raikkaita tuoksuja voi käyttää päivittäin kyllästymättä niihin. Tuoksuja, joissa on tarpeeksi laatua, jotta juuri pestyjen vaatteiden tunne säilyy koko päivän. Aloittakaamme!

J’Adore by Dior

Klassinen must-have hajuvesi. Se on edelleen yksi maailman myydyimmistä hajuvesistä. J’Adore by Dior on erittäin tyylikäs ja naisellinen hajuvesi, joka loihtii glamourin auran lisäksi suuren puhtauden tunteen ihollesi. Sen 50 ml:n tai 100 ml:n amforanmuotoinen pullo on hyvä esimerkki tästä.

Tämän tuoksun hedelmäiset ja raikkaat päällimmäiset tuoksunuotit paljastavat elinvoimaisen kukkaisen pohjatuoksun, jossa on ripaus vaniljaa ja valkoista myskiä, joka virkistää sinua koko päivän. Ihanteellinen kesäkäyttöön.

Puhtaalta tuoksuvat hajuvedet, joita voi käyttää mihin aikaan päivästä tahansa.

Light Blue de Dolce & Gabbana

Voisimme määritellä tämän hajuveden jasmiinilimonadiksi, jossa on ripaus bambuta ja vihreää omenaa. Dolce & Gabbana valitsi nämä ainesosat tuoksuunsa tuodakseen mieleen Sisilian kesän tunnelman, mutta ne sopivat myös täydellisesti tarjoamaan raikkautta, puhtauden ja tuoreen ruohon tunnetta.

Light Blue eau de parfum on erittäin raikas ja rento hedelmäinen kukkaistuoksu, jossa on hienovarainen ripaus myskiä. Tiedämme, että se on ollut inspiraationa useille puhdistustuotteille.

Se on hyvä valinta naisille, jotka eivät siedä voimakkaita hajuvesiä ja haluavat tuoksua puhtaalta koko päivän. Voit testata sen tuoreuden itse, vaikka vain ostamalla pienemmän 30 ml:n pullon.

Coco Mademoiselle de Chanel

Vaikka Chanel loi tämän hajuveden vahingossa Chancea luodessaan, siitä tuli lopulta myyntimenestys. Myös tämän ansiosta tiedetään nyt, että kun voimakas maskuliininen pohja yhdistetään hyvin kermaiseen ja naiselliseen kukkaiseen jasmiinin ja ruusun sydäntuoksuun, syntyy vastustamattomasti viettelevä vaikutus.

Puhumattakaan siitä, että se on yksi markkinoiden raikkaimmista sitrus tuoksuista. Jotain, joka auttaa myös pehmeät muistiinpanot patchouli ja valkoinen myski, joka on. Coco Mademoiselle -tuoksulla saat intensiivisen puhtaan kesätuoksun, joka seuraa sinua koko päivän.

Ck one de Calvin Klein

Yksi suositeltavimmista raikkaista hajuvesistä, ihanteellinen sekä miehille että naisille. Ck one by Calvin Klein one tarjoamaa vapaata henkeä täynnä kauneutta ja harmoniaa, se on saanut inspiraationsa huolettomimmasta luonnosta.

Vihreän teen kaltaiset ainesosat tarjoavat myös hienovaraista aistillisuutta. Lisäksi kirkkaiden tuoksujen, kuten mandariinin, papaijan, bergamotin ja sitruunan, ansiosta tunnet tarvitsemasi raikkauden ja elinvoiman.

Unohtamatta muskottipähkinän, orvokin, jasmiinin, ruusun ja laaksonliljan aromien eleganssia.

Chanelin Coco Mademoiselle on parfyymi, jossa tuoksuu saippua ja raikas pyykki.

Happy de Clinique

Happy by Clinique on erittäin virkistävä ja miellyttävä. Vaikka se lanseerattiin muutama vuosi sitten, se on edelleen yksi käytetyimmistä hajuvesistä.

Siinä on sitruksinen vivahde, jota vahvistavat sellaiset ainesosat kuin bergamotti, intialainen mandariini ja appelsiini. Sydäntuoksuun kuuluvat orkidea, laaksonlilja ja ruusu. Taustatuoksussa on ripaus mimosaa, liljaa, magnoliaa, meripihkaa ja myskiä. Epäilemättä tuoksu, joka saa sinut hymyilemään ja tuoksumaan vastapestyltä.

Terre d'Hermès de Hermès

Lopetamme tämän parhaiden puhtaalta tuoksuvien hajuvesien luettelon miesten eau de toilettella(eau de cologne). Erittäin kevyt ja hienovarainen tuoksu joka on peräisin yhdestä kaikkein tunnetuimmista ranskalaisista muotitaloista. Tämä kesätuoksu tarjoaa raikkautta ja puhtautta appelsiinin ja greippin ansiosta joka tuo elinvoimaa.

Ei pidä unohtaa, että tämä eau de toilette sisältää myös aromaattista Sumatra-hartsia, joka on tunnettu terapeuttisista ominaisuuksistaan. Terre d'Hermès hajuveden on luonut yksi markkinoiden parhaista, Jean-Claude Ellena. Älä epäröi ostaa tätä tuoksua, sillä et tule katumaan sitä.
Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published