DIVAIN | Equivalence Perfumes

45% OFF IN ALL PERFUMES 🌺

30 Days to Return. 100% Money Back guarantee TRY&BUY

Your cart
Your cart is empty

Hups...Laukussasi ei ole esineitä.Anna meidän auttaa!

Selvitä ero kölniveden ja parfyymin välillä

MITÄ EROA ON KÖLNIVEDELLÄ, HAJUVEDELLÄ, EAU DE TOILETTE:LLA JA EAU DE PARFUM:ILLA?

Hajuvesimaailmassa on tuhansia tuoksuja, ja lisäksi ne ovat esitetty eri muodoissa: kölninvesi, parfyymi tai eau de toilette ja eau de parfum. Vaikka tunnet niiden nimet, et luultavasti tiedä niiden välistä eroa, tai saatat jopa luulla, että ne ovat samaa, mutta eivätpä ole!

Me DIVAINissa haluamme tehdä kaiken helpommaksi sinulle, ja siksi haluamme selittää hajuveden, parfyymin, kölnin ja eau de toiletten eron, jotta voit valita juuri sen, joka sopii parhaiten tarpeisiisi milloinkin. Pane merkille!

EAU DE TOILETTE, EAU DE PARFUM JA HAVUVEDEN VÄLINEN ERO.

Aloitetaan siitä, mitä eroja on eau de toiletten (EDT), eau de parfum (EDP) ja parfyymin välillä, sillä se on epäilemättä hajuvesimaailman miljoonan dollarin kysymys. Ja se on ihan tavallista, koska nämä kolme muotoa ovat markkinoiden yleisimpiä. Katsotaanpa, mistä kukin niistä koostuu.

Tutustu eau de toiletten ja eau de parfumin eroihin

EAU DE TOILETTE

Eau de toilette (EDT) tai eau de cologne -nimellä tunnetun kaavan pitoisuus on 8-15 % etyylialkoholiin laimennettua eteeristä öljyä.

Koska siinä on suhteellisen vähän uuteainepitoisuutta, sen hinta on paljon alhaisempi kuin EDP:n hinta, vaikka sen suorituskyky on samankaltainen.

Sen silmiinpistävimpiin ominaisuuksiin kuuluu, että sen aromit ovat yleensä sitruksisia ja raikkaita, sillä sen päätavoitteena on luoda se raikkauden tunne, joka jää jäljelle kylvyn jälkeen jäisessä vedessä. Se on hyvin yleinen muoto, koska se on erittäin edullinen, ja sitä myydään pääasiassa apteekeissa ja tavarataloissa. Esimerkki tästä on DIVAIN-159, joka on samanlainen kuin Armani Acqua di Gio.

EAU DE PARFUM

Eau de parfum (EDP) on eau de toiletten ja hajuveden idyylinen välimuoto, sillä sen pitoisuus on 16-18% veteen ja etyylialkoholiin laimennettua eteeristä öljyä, minkä ansiosta tuoksun kesto on pidempi ja voi kestää jopa 6 tuntia.

Tämäntyyppinen muotoilu on ihanteellinen vaihtoehto parfyymeille, koska ne ovat paljon halvempia, mutta niiden intensiteetti on erittäin hyväksyttävä. Tämä tuoksu on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät pitkäkestoista mutta halpaa hajuvettä, sillä siinä eteerisiä öljyjä sekä vesi- ja alkoholiliuosta joka alentaa sen hintaa. Esimerkki EDP:stä on DIVAIN-106, joka vastaa tunnettua Chanel Nº5:tä.

Miehille joitakin markkinoiden parhaita eau de parfum-merkkejä ovat Armani, Creed ja Calvin Klein. Naisten markkinoilla erottuvat Lancôme, Chanel, ja Diorin kaltaiset tuotemerkit.

PARFFYYMI

Parffyymi on hajuvesimaailman huippu. Se on aito, koska muut muodot, joista puhumme, ovat peräisin siitä. Sen alkuperän juuret löytyvät roomalaisten ajoilta, jolloin roomalaiset käyttivät niitä peittääkseen voimakkaan hajun, joka lähti heidän kehostaan, koska he eivät olleet kylpeneet.

Parfyymit saavuttavat 20-30 % eteeristen öljyjen pitoisuuden, joka on markkinoiden korkein, mikä antaa sille markkinoiden pitkäikäisimmän ja intensiivisimmän keston. Lisäksi tuoksu on laimennettu vähemmällä määrällä alkoholia, mikä vähentää huomattavasti haittavaikutuksia herkälle iholle.

Nykyään on olemassa hyvin eksklusiivisia parffymimerkkejä, jotka ovat erikoistuneet niche hajuvesiin sekä miehille että naisille. Tom Ford tai Maison Francis Kurkdjian ovat selviä esimerkkejä tästä, sillä ne tuottavat korkealaatuisia parfyymejä, joilla on täysin ainutlaatuinen herkkyys ja aromaattinen koostumus.

Suurin ero parfyymin ja kölnin välillä on eetteriöljyn pitoisuudessa.

KÖLNIVEDEN JA EAU DE TOILETTEN (TAI EAU DE COLOGNEN) ERO

On helppoa ajatella, että ne ovat sama asia, mutta partavesi ja eau de toilette ovat hyvin, hyvin erilaisia. Eetteristen öljyjen prosenttipitoisuus vaihtelee suuresti.

Tämä saksalaisen kaupungin nimeä kantavassa koostumus erottuu sittä, että siinä on yksi markkinoiden alhaisimmista eteeristen öljyjen pitoisuuksista, 1-8 prosenttia tuotemerkistä riippuen. Tämä eteerinen öljy laimennetaan etyylialkoholiin (etanoliin), jolloin se haihtuu nopeasti ja kestää vähän aikaa. Niiden tuoksut ovat yleensä raikkaita, koska niissä käytetään sitrusöljyjä.

Kuten huomaat, partavesi on erittäin kevyt, joten se on täydellinen kumppani nukkuma-aikaan tai käytettäväksi kuumina kesäkuukausina.

Eau de toilette on myös kevyt ja raikas, mutta sillä on suuri etu kölninveteen verrattuna: se kestää paljon kauemmin, sillä kuten edellä mainittiin, sen etteeristen öljyjen pitoisuus on 8-15 prosenttia. Sen tuoksu voi viipyä ihollasi jopa kolme tuntia.

Äläkä huolehdii, sillä jos olet rakastunut parfyymin tuoksuun, mutta et voi tuhlata paljon rahaa, sillä siitä on hyvin todennäköisesti sekä eau de parfum- että eau de toilette -versio.

Paras vaihtoehto on kuitenkin aina vilkaista hajuvesijäljitelmä luetteloamme jotta saat varmasti suosikkiparfyymisi parhaaseen hintaan!

Previous post
Next post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published