Laventelin tuoksuiset hajuvedet auttavat rentoutumaan ja nukkumaan paremmin

Laventeli on ainesosa, joka antaa hajuvesille persoonallisuutta ja jättää jäljen, joka tekee niistä ainutlaatuisia. Jos haluat tutustua sen vastustamattomaan ja raikkaaseen tuoksuun, tässä postauksessa tuomme sinulle valikoiman parhaita hajuvesiä, joissa on ainutlaatuinen ja erittäin rentouttava laventelin vivahde. Haluat varmasti kokeilla niitä kaikkia!  

DIVAIN-222, samanlainen kuin Sauvage by Dior

Aloitamme tämän parhaiden laventeli hajuvesien listan miehille suunnatulla Must Have -parfyymillä. DIVAIN-222, on Diorin Sauvage -tuoksun tavoin saanut inspiraationsa luonnosta, ja olemme 100 % varmoja, että sen laventelisydän jossa on myös vetiveriä ja patsulia ympäröi sinut vertaansa vailla olevan hyvinvoinnin tunteella. Jos haluat valita hyvän ja tyylikkään hajuveden, tämä DIVAIN on varma hitti.

DIVAIN-594, samanlainen kuin Honey & Crocus by Jo Malone

Unohtumaton matka Englannin maaseudulle on se, mitä DIVAIN-594, joka on samanlainen kuin Honey & Crocus by Jo Malone tarjoaa sinulle. Tämä unisex-tuoksu on hyvin kutsuva ja valloittaa sinut herkullisella hunajan, sahramin ja englantilaisen laventelin tuoksullaan. Makea, odottamaton ja täynnä elämää. 

DIVAIN-362, samanlainen kuin Ralph's Club by Ralph Lauren

DIVAIN-362, samanlainen kuin Ralph's Club by Ralph Lauren on maskuliininen tuoksu, joka kutsuu sinua tuntemaan ylempien yhteiskuntaluokkien eksklussiivisuutta ja tyyliä. Sen erottava piirre on raikkaus, joka syntyy laventelin sävyistä, joita tasapainottaa Virginian setrin lämmin sydäntuoksu. Kaikki huipentuu tyylikkääseen vetiverin pohjatuoksuun. 

Raikkaat tuoksut, joissa on ripaus laventelia

DIVAIN-359, samanlainen kuin DEFY by Calvin Klein

Nykyaikainen, tyylikäs ja ainutlaatuinen. DIVAIN-359, on Calvin Kleinin DEFY tavoin suunniteltu miehelle, joka ei pelkää mitään ja on valmis kohtaamaan kaikki luonnon haasteet. Se alkaa bergamotin ja laventelin virkistävällä sitruksisella latvatuoksulla, joka on kääritty vetiverin maanläheiseen sydämeen, ja joka väistyy tehden tilaa tyylikkäälle ja hienovaraiselle meripihkapohjalle, joka antaa tuoksulle valoa. Ostat uudelleen varmasti!

DIVAIN-568, samanlainen kuin Mon Guerlain by Guerlain

Jos haluat jättää jälkesi sinun kannattaa kokeilla DIVAIN-568, hajuvettä joka on samanlainen kuin Mon Guerlain by Guerlain. Erittäin naisellinen koru, joka on tehty naisille, jotka ovat vapaita, vietteleviä ja täynnä energiaa. Se erottuu edukseen itämaisten ja puumaisten sävyjen yhdistelmällä, johon kuuluu jasmiinisambakia, tahitilaista vaniljaa ja australialaista santelipuuta. Raikkautta tuovat laventeli ja bergamotti, jotka kuuluvat sen päällimmäisiin sävyihin.

DIVAIN-289, samanlainen kuin Luna Rossa de Prada

Tämä miesten hajuvesi on taistelun, ponnistelun ja voiton symboli. DIVAIN-289, on Pradan Luna Rossa -tuoksun tavoin saanut inspiraationsa vesiurheilusta, se on puhdasta raikkautta ja aistillisuutta. Voimakas tuoksu, joka koostuu sitrushedelmistä, laventelista ja mintusta, joka ei jää huomaamiotta: täydellinen kesään ja mihin tahansa aikaan päivästä!

Laventelin tuoksut rentoutumiseen ja parempaan uneen

DIVAIN-602 inspirado en Libre de Yves Saint Laurent

Un homenaje a la feminidad. DIVAIN-602, similar a Libre de YSL representa a una mujer fuerte, decidida y valiente, que no le teme a nada. Una explosión de aromas intensos y orientales que desatará tu locura. Su salida está compuesta por un acorde de mandarina, grosellas negras y petit grain que da paso a un delicado y floral corazón de jazmín, lavanda y flor de azahar. Sin duda, una experiencia olfativa como no hay otra. ¡Pruébalo!

DIVAIN-111, inspirado en Anaïs Anaïs de Cacharel

Naisellinen, romanttinen ja makea. Näin määrittelemme DIVAIN-111:n, joka on samanlainen kuin Cacharelin Anaïs Anaïs, nuorille, aidoille ja unelmoiville naisille tarkoitettu hajuvesi. Toistamaton kukkacocktail, joka vie sinut unenomaiseen puutarhaparatiisiin muun muassa laventelin, jasmiinin, neilikan ja liljan tuoksuilla.

DIVAIN-203, samanlainen kuin Egoiste Platinum by Chanel

Lopuksi korostamme  DIVAIN-203:a, joka on samanlainen kuin Egoiste Platinum by Chanel.  Ripauksen laventelia sisältävä hajuvesi, joka sopii seikkailunhaluiselle miehelle, joka kaipaa uusia kokemuksia.  Sen latvatuoksut: rosmariini, laventeli, neroli ja petit grain sekoittuvat kukkaiseen sydäntuoksuun, jossa on galbanumia, salviaa, jasmiinia ja geraniumia. Tasapainon tuo lämmin pohjatuoksu, jossa on meripihkaa, santelipuuta ja vetiveriä, tulet rakastamaan sitä!

Nyt sinun tarvitsee vain valita, mikä näistä laventelituoksuista sopii parhaiten makuusi, ja jos haluat lisää, älä hätäänny! DIVAINilla on laaja hajuvesijäljitelmäluettelo kaikille persoonallisuuksille - löydä suosikkisi!