Parhaat hajuvedet iltajuhliin

Kun yö koittaa, ei ole parempaa tapaa valloittaa se kuin hyvä tuoksu, joka on suunniteltu menestystä varten. Kiehtova, koukuttava tuoksu, joka on suunniteltu erottamaan sinut joukosta. Emme anna sinun odottaa kauempaa... Nämä ovat juhlien parfyymit, jotka tuovat esiin aistillisimman ja rohkeimman puolesi. Kukaan ei voi vastustaa sinua!

Öisiä hajuvesiä naisille 

DIVAIN-542, joka on saanut inspiraationsa Tom fordin Black Orchid- hajuvedestä

Jos etsit täydellistä täydennystä tyylikkääseen ja unohtumattomaan iltaan, Tom Fordin Back Orchid hajuvedestä inspiroitunut DIVAIN-542 voi olla paras liittolaisesi. Tämä hajuvesi vangitsee yhteen pulloon ylellisyyden, itämaisten ja kukkaisten tuoksunuottien aistillisuuden: jasmiini, gardenia, tryffeli, lootuksen kukka, orkidea ja makea pohjatuoksu jossa on meksikolaista suklaata, vaniljaa ja valkoista myskiä, joka sulattaa sinut.

DIVAIN-193

Toinen naisten iltatuoksu, joka ei jää huomiotta, on  DIVAIN-193 hajuvedestä. Siinä on yllättävä raparperia, kuivattuja hedelmiä ja anista sisältävä latvatuoksu, joka sulautuu gardenian, appelsiininkukan ja ruusun tyylikkääseen kukkaiseen sydäntuoksuun. Kaikki on tasapainossa voimakkaan patsulin ja nahan tuoksuisen myskipohjan kanssa. Tämän tuoksun avulla saat esiin villin puolesi, sillä se on luotu voimakkaille, rohkeille ja itsestään ylpeille naisille. Mitä odotat?

Suositellut iltatuoksut naisille

DIVAIN-167,  joka on saanut inspiraationsa  Black Opium by YSL hajuvedestä

Jos olet innostunut makeista ja herkullisista tuoksuista, täydellinen hajuvesi juhlimiseen on DIVAIN-167, joka muistuttaa Black Opium by Yves Saint Laurent hajuvettä. Anna sen miellyttävän ja vastustamattoman vaniljatuoksun valloittaa itsesi. Seikkailunhaluisille naisille, jotka rakastavat elämän jokaista pientä yksityiskohtaa. Must Have, josta et halua luopua.

DIVAIN-187 naisille

Arvoituksellinen, moderni ja erittäin seksikäs. Se on DIVAIN-187, makea, kukkainen tuoksu, jossa on mantelia, kahvia, bergamottia ja sitruunaa sisältävä latvatuoksu, jota seuraa jasmiinin, bulgarialaisen ruusun ja appelsiininkukan kukkainen sydäntuoksu. Lopuksi pohjatuoksussa on lämpimiä ja kodikkaita tuoksuja, kuten kaakao, praliini ja kaneli, jotka herättävät kaikki aistisi.

DIVAIN-913,  joka on saanut inspiraationsa Black Phantom by Kilian hajuvedestä

Jos etsit jotain yllättävää, erillaista ja eksplossiivista, suosittelemme Black Pahntomin inspiroimaa DIVAIN-913 -hajuvettä. Se kuuluu Black Edition -kokoelmaan ja huokuu ylellisyyttä kaikkialta. Sen rommin ja suklaan tuoksu purjehtii ihollasi, kahvin intensiivisen sydäntuoksun seuraamana, joka on tasapainossa mantelin, santelipuun ja sokerin pohjatuoksun kanssa. Kokonaan uusi aistien maailma odottaa sinua!

Öisiä hajuvesiä miehille

DIVAIN-920  joka on saanut inspiraationsa  Duro by Nasomatto hajuvedestä

Aloitamme tämän parhaiden miesten yöparfyymien TOP listan Black Edition -tähdellämme DIVAIN-920, joka on samanlainen kuin Duro by Nasomatto. Tuoksu, jolla on ylivoimainen persoonallisuus ja paljon luonnetta. Suunniteltu vahvalle ja päättäväiselle miehelle, joka haluaa näyttää maailmalle miehekkyydensä ja tyylinsä.

DIVAIN-196,  joka on saanut inspiraationsa Tobacco Vanille by Tom Ford hajuvedestä 

DIVAIN-196, joka muistuttaa Tobacco Vanille hajuvettä, on yksi maailman myydyimmistä hajuvesistä. Tämä must-have ei ole kaikille, se on täynnä Lontoon inspiroimia makeita ja puumaisia kontrasteja. Sen mausteisia vivahteita ja tupakanlehtiä sisältävä latvatuoksu on tasapainossa makean itämaisen vaniljan, kaakaon ja tonkapavun sydäntuoksun kanssa, joka katoaa kuivattujen hedelmien ja puisten vivahteiden pohjatuoksuun. Epäilemättä toistamaton tuoksu jolla onnistua juhlissa.

Miesten yöparfyymit

DIVAIN-200, joka on saanut inspiraationsa  Bleu by Chanel hajuvedestä

Tyylikkääseen ja aistilliseen illanviettoon. Bleu by Chanelin inspiroima DIVAIN-200, täydellisellä puumaisten ainesosien yhdistelmällään, jotka luovat voimakkaan ja unohtumattoman jäljen. Sen latvatuoksujen, kuten sitruunan ja mintun, raikkaus sekoittuu ennen näkemättömään sydäntuoksuun, jossa on inkivääriä, Iso E Superia, muskottipähkinää ja jasmiinia. Epäilemättä varma onnistus valinta, jos haluat olla huomion keskipisteenä.

DIVAIN-369,  joka on saanut inspiraationsa  Sauvage Elixir by Dior hajuvedestä

Legenda, joka inspiroi. Tämä hajuvesi on öinen, tyylikäs ja villi. Anna sen voimakkaan kontrastien täyttämän polun vangita itsesi ja jättää jälkensä sinuun. DIVAIN-369, joka on samanlainen kuin Sauvage Elixir by Dior kutsuu sinut tutkimaan tuntemattomia alueita poikkeuksellisten ainesosien yhdistelmän avulla: greippiä, mausteita, lakritsipuita ja laventelia, jonka tätä puolta ei ole koskaan ennen nähty. 

Attitude Set Miehille

Lopuksi haluaisimme suositella yhtä tyylikkäimmistä ja koukuttavimmista seteistämme, joka on tehty illanviettoon. Tämä Emotion Set koostuu kolmesta miehekkäästä tuoksusta, jotka ovat saaneet inspiraationsa Tom Fordin hajuvesistä, jotka ovat täynnä dynamiikkaa ja salaperäisyyttä. Meillä ei ole epäilystäkään siitä, etteivätkö ne päästäisi hulluuttasi valloilleen, joten uskalla kokeilla niitä!