Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö on päivitetty 06/10/2022.


1 - Johdanto


Divain Team pitää erityisen tärkeänä käyttäjien yksityisyyden suojaa ja sen velvoitteita voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti.

Tämän tietosuojakäytännön avulla voit ymmärtää paremmin Divain Teamin soveltamat tietosuojaperiaatteet. Kehotamme sinua lukemaan sen ennen henkilötietojesi toimittamista.

Divain Team SL, jonka kotipaikka on Ctra. Astorga-Pi, 34, 24710 Astorga, León, Espanja on vastuussa verkkosivuston www.divainparfums.fi tietojenkäsittelystä.

Divain Team voi päivittää tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Viimeisimmän tarkistuksen päivämäärä näkyy tällä sivulla. Suosittelemme, että tutustut siihen säännöllisesti.

Huomaa, että käyttämällä www.divainparfums.fi -sivustoa annat suostumuksesi siihen, että Divain Team kerää, tallentaa, järjestää, säilyttää, käyttää ja/tai siirtää henkilötietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.


2 - Milloin keräämme tietojasi?


 • Keräämme henkilötietojasi, kun:
 • Vierailet verkkosivustollamme.
 • Luot tilin verkkosivustollamme.
 • Teet ostoksen tai varauksen verkkosivustollamme.
 • Tilaat uutiskirjeemme.
 • Liityt johonkin kanta-asiakasohjelmaamme.
 • Osallistu erityistoimiin, erityisesti peleihin, kilpailuihin, tuotetesteihin, asiakaskyselyihin tai markkinatutkimuksiin.
 • Jaa sisältöä sosiaalisissa verkostoissa, kuten Instagramissa, Facebookissa, Pinterestissä tai Twitterissä, käyttämällä hashtagia #Divain tai muita tarjoamiamme hashtageja.
 • Kun otat meihin yhteyttä, erityisesti kun soitat tai lähetät pyynnön tai valituksen asiakaspalvelutiimillemme, kun arvioit tai arvostelet tuotteitamme ja/tai palveluitamme tai kun keskustelet muiden kävijöiden kanssa reaaliajassa.
 • Jos olet antanut suostumuksesi siihen, että kolmannet osapuolet lähettävät meille sinua koskevia henkilötietoja.

3 - Mitä tietoja keräämme sinusta?


Erityisesti, jotta voimme tutustua sinuun paremmin ja tarjota sinulle henkilökohtaisia tarjouksia tuotteistamme ja palveluistamme (erityisesti sähköpostitse, tekstiviestillä, sosiaalisessa mediassa tai muulla tavoin ja näyttämällä kohdennettua mainontaa verkkosivustoilla ja sosiaalisessa mediassa), hallinnoida jäsenyyttäsi kanta-asiakasohjelmassamme sekä analysoida ja ennakoida markkinasuuntauksia, jotta voimme paremmin vastata tarpeisiisi. Näitä tarkoituksia varten saatamme suorittaa kohdentamistoimiaKatsomme, että kaikki tiedot, joista sinut voidaan suoraan tai epäsuorasti tunnistaa, ovat "henkilötietoja". Saatamme kerätä ensisijaisesti seuraavia henkilötietoja:

 • Henkilöllisyyteen liittyvät tiedot, erityisesti sukupuoli, sukunimi, etunimet, osoite, puhelinnumerot, sähköpostiosoite, käyttäjätunnukset ja salasanat, syntymäaika tai ikä.
 • Maksutapaan liittyvät tiedot, erityisesti luottokortin numero ja voimassaoloaika.
 • Kaupallisiin liiketoimiimme liittyvät tiedot, erityisesti tilausnumerot, ostohistoriasi, pyyntösi tai yhteydenottosi asiakaspalveluumme, mieltymyksesi ja kiinnostuksen kohteesi, aktiivisuutesi verkkosivustolla tai tiedot jostakin kanta-asiakasohjelmastamme.
 • Sisältötiedot (kuvat, videot, arvostelut, kommentit jne.).
 • Tiedot sosiaalisen median tileistäsi (käyttäjänimi, elämäkerta, sijainti jne.), latauksista ja viesteistä, kun jaat sisältöä tai käytät hashtagia #Divain tai muita tarjoamiamme hashtageja.
 • Puhelinkeskustelujen nauhoituksiin liittyvät tiedot parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi, erityisesti henkilöstömme koulutusta ja arviointia varten.
 • Tekniset tiedot, erityisesti IP-osoitteesi tai tiedot siitä, miten laitteesi navigoi verkkosivustollamme.
 • Muut tiedot, jotka annat, kun otat meihin yhteyttä tai jotka olemme saaneet kolmansilta osapuolilta.

4 - Miksi keräämme henkilötietojasi?


Keräämme henkilötietojasi osittain tai kokonaan pääasiassa seuraavia tarkoituksia varten:

Verkkosivuston hallinnointi ja palvelun laadun parantaminen. Tämä käsittely on tarpeen edellä mainitun oikeutetun edun vuoksi.

Tilausten käsittely (tilaukset, toimitukset, laskut, myynnin jälkeinen palvelu jne.). Käsittely on tarpeen sellaisen sopimuksen toteuttamiseksi, jonka osapuolena olet;

Asiakassuhteiden hallinta (CRM), joka perustuu mieltymyksiisi, kiinnostuksen kohteisiisi ja ostokäyttäytymiseesi, analysoi selaustasi ja pyyntöjäsi verkkosivustollamme tai toteuttaa muita toimia tietokantamme karsimiseksi paremmin. Voimme esimerkiksi tuoda Facebookiin listan, joka sisältää salattuja tietoja (sähköpostiosoite tai puhelinnumero), jotta voimme tunnistaa käyttäjät, jotka ovat jo olleet vuorovaikutuksessa tuotemerkkimme kanssa ja/tai jotka saattavat olla kiinnostuneita tuotteistamme ja palveluistamme, ja tarjota heille henkilökohtaista mainontaa sosiaalisissa verkostoissa. Tilin luominen antaa meille mahdollisuuden muokata asiakaskokemustasi, mutta voit myös tehdä tilauksen käyttämällä Guest Check Out -vaihtoehtoa. Käsittely tapahtuu suostumuksellasi tai se on tarpeen edellä mainitun oikeutetun edun vuoksi.


Mainoksen kohdistaminen tiettyyn kaupalliseen tapahtumaan affiliate-kampanjoiden laskutusta varten. Käsittely on tarpeen edellä mainitun oikeutetun edun vuoksi.

Sosiaalinen vuorovaikutus. Käsittely tapahtuu suostumuksellasi.

Pyyntöjesi käsittely (näytteet, neuvonta, osallistuminen myynninedistämistoimiin, valitukset, oikeus tutustua tietoihin, oikaisu, vastustaminen ja poistaminen jne.). Tämä prosessi on tarpeen pyyntösi käsittelemiseksi.

Lain sallimissa rajoissa ja/tai jos meidän on ilmoitettava sinulle milloin tahansa.


5 - Luovutammeko henkilötietojasi?


Emme koskaan myy tai vuokraa henkilötietojasi muille yrityksille markkinointitarkoituksiin.

Divain Team on kansainvälinen yritys, joka toimii useissa maissa. Divain Team käyttää sinusta keräämiämme henkilötietoja, ja ne todennäköisesti välitetään tarvittaessa muille Divain Team -yrityksille.

Tietoja voidaan jakaa myös palveluntarjoajille, jotka on valittu asiantuntemuksensa ja luotettavuutensa perusteella ja jotka toimivat puolestamme ja meidän johdollamme (tilausten käsittely ja täyttäminen, turvallinen maksaminen, asiakaspalvelun hallinta, tekninen kehitys ja ylläpitotoiminnot, hinnoittelu ja tarkistukset, analytiikka, roskapostin torjunta, kumppanuus- ja digitaalisten kampanjoiden hallinta jne.). Valtuutamme nämä palveluntarjoajat käyttämään henkilötietojasi vain siinä määrin kuin se on tarpeen palveluiden suorittamiseksi puolestamme tai lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi, ja pyrimme varmistamaan, että henkilötietosi ovat aina suojattuja.

Nämä kolmannet osapuolet voivat sijaita Euroopan talousalueella (ETA) tai sen ulkopuolella, myös maissa, jotka eivät tarjoa samaa tietosuojan tasoa kuin asuinmaasi. Tällaisessa tapauksessa varmistamme, että:

hankkia yksiselitteinen suostumuksesi henkilötietojesi jakamiseen näiden kolmansien osapuolten kanssa.

tehdä asianmukaiset tiedonsiirtosopimukset Euroopan komission laatimien vakiolausekkeiden mukaisesti.


Voimme myös siirtää henkilötietojasi paikallisille viranomaisille, jos laki niin vaatii tai osana tutkimusta ja sovellettavan lain mukaisesti.


6 - Miten suojaamme henkilötietojasi?


Toteutamme asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet, ottaen huomioon tietojen luonteen ja niiden käsittelyyn liittyvät riskit, säilyttääkseen henkilötietojesi turvallisuuden ja luottamuksellisuuden ja erityisesti estääkseen luvattomien kolmansien osapuolien pääsyn henkilötietoihin tai niiden muuttamisen, vahingoittamisen tai niihin pääsyn.

Tällaisia toimenpiteitä voivat olla erityisesti käytännön toimenpiteet, kuten tietojen saannin rajoittaminen palveluhenkilöstölle, jolla on tehtäviensä puolesta siihen oikeus; sopimustakuut siinä tapauksessa, että käytetään ulkopuolista palveluntarjoajaa; yksityisyyden suojaan kohdistuvien vaikutusten tutkiminen; tietosuojakäytäntöjemme ja -politiikkojemme säännöllinen tarkistaminen ja/tai fyysiset ja/tai loogiset turvatoimet (suojattu pääsy, todennusmenettely, varmuuskopiot, virustorjuntaohjelmistot, palomuurit jne.).


7 - Mikä on alaikäisiä koskeva politiikkamme?


Tätä verkkosivustoa www.divainparfums.fi ei ole tarkoitettu alaikäisille.

Emme tietoisesti kerää tai käsittele alaikäisten henkilötietoja. Jos saamme tietää, että alaikäisiä koskevia henkilötietoja on kerätty ilman vanhempien tai laillisen huoltajan ennakkosuostumusta, ryhdymme asianmukaisiin toimiin ottaaksemme yhteyttä kyseiseen henkilöön ja tarvittaessa poistamme kyseiset henkilötiedot palvelimiltamme ja/tai toimittajiemme palvelimilta.


8 - Mikä on evästekäytäntömme?


Lisätietoja evästekäytännöstämme saat klikkaamalla tästä.


9 - Miten hallitset sosiaalisissa verkostoissa jakamaasi sisältöä ehdottamillamme hashtageilla?


Voit halutessasi käyttää hashtagejamme sisällön merkitsemiseen sosiaalisissa verkostoissa, kuten Instagramissa, Facebookissa, Pinterestissä tai Twitterissä.

Käyttämällä tällaisia hashtageja hyväksyt ja hyväksyt, että sisältösi voi näkyä verkkosivustollamme ja että sitä voidaan käyttää viittaamaan tuotteisiimme tai palveluihimme.

Haluamme muistuttaa sinua siitä, että sosiaalisissa verkostoissa julkaisemasi tiedot voivat olla muiden nähtävissä, käytettävissä ja tallennettavissa kaikkialla maailmassa, erityisesti maissa, joissa ei ole lainsäädäntöä, joka takaa henkilötietojesi riittävän suojan asuinmaasi määritelmän mukaisesti.

Haluamme myös kiinnittää huomiosi siihen, että kun lähetät sisältöä käyttämällä jotakin hashtageistamme, sosiaalisten verkostojen käyttöäsi säätelevät yksinomaan kyseisten sosiaalisten verkostojen yleiset käyttöehdot. Suosittelemme, että luet niitä säännöllisesti ja tutustut niihin.

Jos haluat estää tietyn sisällön näkymisen verkkosivuillamme, poista se sosiaalisesta verkostosta tai lopeta jonkin hashtagimme käyttö.


10 - Kuinka kauan henkilötietojasi säilytetään?

Pyrimme säilyttämään henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen tarkoitusten täyttämiseksi tai sovellettavan lain edellyttämällä tavalla.

Yleissääntönä:

 • Potentiaalisia asiakkaita/asiakkaita koskevia tietoja säilytetään kolmen vuoden ajan niiden keräämisestä tai viimeisestä yhteydenotosta tai liikesuhteen päättymisestä, ellei asiakas ilmaise vastustavansa sitä tai esitä peruutuspyyntöä. Kun tämä kolmen vuoden jakso on kulunut, saatamme ottaa sinuun uudelleen yhteyttä selvittääksemme, haluatko edelleen saada kaupallisia tarjouksia. Jos emme saa sinulta myönteistä ja nimenomaista vastausta, sinua koskevat tiedot poistetaan tai arkistoidaan voimassa olevien säännösten mukaisesti.
 • Henkilöllisyystodistuksiin liittyviä tietoja voidaan säilyttää yhden vuoden ajan, jos käyttäjä käyttää oikeuksiaan.
 • Luottokorttitiedot poistetaan tapahtuman jälkeen tai arkistoidaan todistusaineistoa varten voimassa olevien säännösten mukaisesti. Pankkitietoja voidaan säilyttää luottokortin voimassaolon päättymispäivään asti, jos olet antanut siihen nimenomaisen suostumuksesi. Emme koskaan tallenna visuaalista salaustasi.
 • Oikeuden tai sopimuksen todistamiseksi tai lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi säilytettävät tiedot voidaan arkistoida voimassa olevien säännösten mukaisesti.
 • Puhelinsoittotietoja tai puhelinkeskustelujen nauhoituksia voidaan säilyttää enintään kuusi kuukautta.

11 - Mitkä ovat henkilötietojasi koskevat oikeutesi ja miten voit ottaa meihin yhteyttä?


Jos annat meille sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi tai postiosoitteesi, saatat saada sähköposteja, puheluita tai viestejä tuotteistamme, palveluistamme tai tulevista tapahtumista. Voit milloin tahansa peruuttaa postituslistoiltamme ottamalla meihin yhteyttä alla olevaan osoitteeseen tai klikkaamalla kaikissa sähköpostiviesteissämme olevaa "poista tilaus"-linkkiä. Voit myös muuttaa tilisi asetuksia milloin tahansa.

Sovellettavien säännösten mukaisesti sinulla on oikeus tutustua itseäsi koskeviin tietoihin, oikaista, poistaa ja siirtää ne sekä oikeus vastustaa ja rajoittaa tietojesi tietokoneistettua käsittelyä. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Näiden oikeuksien käyttämiseksi sinun on lähetettävä meille vastaava pyyntö ja todistettava henkilöllisyytesi:

Sähköpostitse asiakaspalveluun osoitteeseen: hei@divainparfums.fi

Postitse seuraavaan osoitteeseen:Divain Team SL.

Ctra. Astorga-Pi, 34

24710 Astorga, León, Espanja.


Ilmoitamme sinulle toimenpiteistä, joihin ryhdymme pyyntösi johdosta mahdollisimman pian ja joka tapauksessa kuukauden kuluessa sen vastaanottamisesta. Pidätämme kuitenkin oikeuden kieltäytyä käsittelemästä pyyntöjä, jotka ovat ilmeisen perusteettomia tai kohtuuttomia.

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, Espanjan tietosuojavirastolle (C/ Jorge Juan, 6. 28001 - Madrid www.agpd.es), jos katsot, että käsittely ei ole voimassa olevien säännösten mukaista.

Jos sinulla on kysyttävää tästä yksityisyydensuojaa ja tietosuojaa koskevasta politiikasta, ota yhteyttä yhteyshenkilöömme.