Miesten klassisten kampausten Top 11 lista

Hiustenleikkaukset ovat tärkeä osa jokaisen miehen ulkonäköä, sillä ne lisäävät tyyliä sekä persoonallisuutta. 

Oikean hiustenleikkauksen valitseminen on tärkeää, ja olemme luoneet listan 11 parhaasta klassisesta miesten kampauksesta sinulle. Nämä ovat pysyneet muodissa ajan mittaan ja niistä on tullut ikonisia, joten tutustu niihin!

Pitkä Pompadour

Miesten pompadour oli yksi 1950-luvun tunnetuimmista kampaustrendeistä. Tässä tyylissä hiukset nostetaan niin korkealle kuin mahdollista, jolloin syntyy eräänlainen harjanne. Pompadour oli hyvin suosittu 50-luvun rock 'n' rollin fanien keskuudessa, jotka tunnetaan paremmin nimellä Rockabilly. 

Jake Gyllenhaal

Tämä kampaus on nimetty kuuluisan näyttelijän Jake Gyllenhaalin mukaan, joka on tunnettu elokuvista, kuten Brokeback Mountain. Se on erittäin helppohoitoinen. Leikkaus on 100-prosenttisesti saksilla leikattu, yläosa on pitkä ja sivut on hiukan vahattu.

Klassiset miesten kampaukset, joilla voit näyttää suurelta tähdeltä, kuten Elvis Presleyltä

Taaksepäin kammatut hiukset

Varma klassikko on taaksepäin kammattu tukka. Se on tyylikäs ja helppo muotoilla, tarvitset vain paljon vahaa tai geeliä, jotta se pysyy kiinni. Täältä löytyy kaksi versiota, toinen lyhyille ja toinen pitkille hiuksille. Tämä tyyli oli hyvin yleinen Giulio Carlo Arganin kaltaisten intelektuellien keskuudessa.

Lyhyet hiukset ja parta

Lyhyet hiukset, joiden sivut on ajeltu ja joiden yläosassa on pieni aalto, ovat yksi hipsterimuodin suosituimmista trendeistä. Sen täydentäminen parralla antaa sinulle paljon maskuliinisemman ja klassisemman ilmeen.

Ryan Reynolds

Deadpool-tähti Ryan Reynolds on tässä miesten parhaiden hiustenleikkausten luettelossa, klassisen tyylinsä takia johon hän on lisännyt moderneja aaltoja. Ryanin leikkaus on muotoiltu lyhyillä sivuilla ja terävällä jakauksella, jotta yläosa voidaan muotoilla pörröiseksi, mutta ei tupeen tyyliin.

Teksturoitu Pompadour 

Joskus ei riitä, että vain lisäät hiuksiisi korkeutta, vaan sinun on myös annettava niille paljon enemmän tyyliä. Teksturoitu pompadour on kampaus, jossa yhdistyvät koholla oleva tupee ja tekstuurit, kuten aallot tai kiiltävä viimeistely. Tämäntyyppisen leikkauksen toi muotiin Johny Cash. 

Pitkä Pompadour on erittäin suosittu klassinen miesten kampaus

Orlando Bloom

Tämä julkkis on myös vastuussa trendien luomisesta miesten kampauksillaan. Hänen leikkauksensa on tyypillisesti leikattu matalaksi kerroksittain, kerrostettu eri aaltoihin ja muotoiltu hoitoaineella ja jojoballa, joka antaa sille volyymia ja hallintakykyä. Hieman vahaa, ja sinulla on yksi kesän parhaista kampauksista.

Sotkuinen tupee

Elvis Presley teki tästä tyylistä trendin, sillä tämä rokkari kampasi hiuksensa sotkuiseen tupeesen, joka sai hänet näyttämään samalla pahalta pojalta.

Frank Sinatra ja hänen yhdistelmätyylinsä

Toinen parhaista klassisista miesten hiustenleikkauksista on suuren laulaja Sinatran käyttämä leikkaus, joka sekoitti kaksi tyyliä yhteen. Osa hiuksista jätettiin lyhyeksi ja yhdistettiin teksturoituun yläosaan, mikä antoi sille paljon enemmän tyyliä ja muodollisuutta, tyypillistä tälle amerikkalaiselle laulajalle. 

Klassiset leikkaukset kiharoille hiuksille

Hyvin kiharat hiukset voivat vaikeuttaa kampauksen valintaa kiharoiden kapinallisuuden vuoksi. Hieman neliön muotoinen leikkaus, jossa on hieman volyymia yläosassa, on hyvä valinta. Tämä leikkaus on helppo muotoilla, eikä se tee hiuksistasi hallitsemattomia.

Chris Patt

Guardians of the Galaxy -elokuvassa Star-Lordina tunnettu näyttelijä Chris Patt on tuonut kehään klassikoiden klassikon, mikä sopii täydellisesti hiustenlähdöstä kärsiville miehille. Jätä yläosa pidemmäksi kuin sivut, jotta saat aikaan optisen vaikutelman, että hiuksia on enemmän.