6 parasta hajuvesimainosta televisiossa

Hajuvesimerkit ovat kautta historian luoneet televisiomainoksia, jotka ovat mullistaneet alan innostamalla ja inspiroimalla yleisöä. Useimmissa mainoksissa on valittu tarinankerronnan muoto, joka perustuu tarinan kertomiseen, joka pitää yleisön mukana loppuun asti. Lisäksi monet niistä ovat saaneet myönteistä arvoa kyvystään muuttaa stereotypioita ja torjua ennakkoluuloja.

Näiden luomusten menestys on saanut monet ihmiset valitsemaan tuoksun ennen kuin he edes haistavat sitä. Alla on luettelo parhaista hajuvesimainoksista, jotka ovat koskaan koristaneet television historiaa - haluat varmasti katsoa ne kaikki uudelleen!

1. Chanel Nº5, Chanel 

Baz Luhrmann loi yhdessä Chanelin ja Nicole Kidmanin kanssa epäilemättä yhden kaikkien aikojen kauneimmista hajuvesimainoksista. Nicole, "maailman kuuluisin nainen", juoksee Times Squarella pakoon paparazzeja. Yhtäkkiä hän joutuu taianomaisen rakkaustarinan keskelle, jota seuraa ilotulitus ja Sydneyn sinfoniaorkesterin unenomainen ääni.

Chanelin ikoninen Chanel Nº5 sai myös mainoksen 2019 joulunA, jonka pääosassa oli Johnny Deepin tytär. Tässä näemme Lily-Rose Melody Deppin kauniissa 1940-luvun lookissa, joka koostuu mustasta mekosta ja punaisista polvenkorkuisista saappaista. Hän on lumen peitossa ja istuu jättimäisen Chanel No. 5 -pullon päällä. Mainos on täydellinen välittämään katsojalle joulun iloa ja taikaa. 

Tutustu viime aikojen parhaisiin hajuvesimainoksiin

2. Calvin Kleinin CK One (CK One)

Calvin Kleinin CK One -hajuveden mainonta on yhtä vallankumouksellinen kuin hajuvesi itse. Vain 30:ssa sekunnissa voimme ymmärtää, miksi se on kaikkien hajuvesi. Mainoksessa nähdään vanhempi nainen, suutelevia pariskuntia, tanssiryhmiä ja nuori Kate Moss, joilla on vain yksi yhteinen asia: unisex-tuoksu.

3. J’Adore Absolu by Christian Dior

Toinen tunnetuimmista mainoksista on Diorin J'adore Absolu, jonka on ohjannut visionääri Romain Gavras ja jonka pääosassa on Charlize Theron. Spotissa on joukko vahvoja tyttöjä, jotka ovat yhdistyneet yhdeksi. Dior-tuoksun tyylikkyys ja hienostuneisuus näkyy tunnelmaa hallitsevan kultaisen värin kautta.

4. The One por Dolce & Gabbana

Tässä kuuluisan ohjaajan Martin Scorsesen ohjaamassa lyhytelokuvassa nimeltä "Street of Dreams" näemme lumoavan Scarlett Johanssonin keskustelemassa viehättävän Matthew McConaugheyn kanssa, jonka kanssa hänellä on romanttinen suhde. Tämä mainos, jolla mainostetaan Dolce & Gabbanan The One hajuvettä on mustavalkoinen ja melko yksinkertainen. Se kuitenkin pitää sinut kiinni ruudussa ensimmäisestä sekunnista lähtien.

Parhaat hajuvesimainokset, jotka kannattaa muistaa

5. SĂ­, Giorgio Armani

Cate Blanchett uhmaa ikää Armanin Sí hajuveden mainoksessa. Hän näyttää upealta, kun hän katsoo kameraan luottavaisesti ja vähällä meikillä. Mainoksessa nähdään kiireisen naisen todellinen ilme, jossa on vastustamaton yhdistelmä siroutta, voimaa ja vapaata henkeä. 

6. Agua Fresca de Rosas Blancas by Adolfo DomĂ­nguez

Adolfo Dominguez, joka on  yli 40 vuotta hajuvesimarkkinoilla toiminut hajuvesienvalmistajabrändi, lanseerasi vuonna 2013 Agua Fresca de Rosas Blancas -ikonisen hajuvetensä. Eugenia Silva vastaa siitä, että tuoksun vapaa, herkkä ja raikas henki herää henkiin mainoksessa.